SKU: DN0684-100

Bestel hier het nieuwste Nike Kroatië WK 2022 voetbalshirt voor kinderen en volwassenen. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit thuisshirt speelt het Kroatische voetbalelftal de WK 2022 thuiswedstrijden, alsook de kwalificatie- en oefenwedstrijden en de Nations League wedstrijden in de periode 2022-2023. 

Het Kroatië thuisshirt 2022-2023 heeft het gebruikelijke design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de rode en witte blokken. De blokken zijn dit jaar willekeurig over het tenue verspreid. Verder heeft het Kroatië tenue alle kenmerken van het nieuwe Nike template. Het tenue bevat een ronde hals met daaronder een ronding. Op de mouwen loopt het design van rode en witte blokken door en de mouwen worden afgesloten door een witte band. Alle logo's staan centraal op de borst. Het logo van de Kroatische voetbalbond staat boven het logo van Nike. De swoosh is blauw. Het Kroatië voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft
  • Het replicadesign is geïnspireerd door de voetbalshirts die de spelers dragen.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Klik direct op de buttons om het Kroatië thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen te bestellen. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. 

Koop deze producten