Italië authentic voetbalshirt 2020-2021

Koop hier het authentic Italië voetbalshirt 2020-2021 voor volwassenen van Puma. Het authentic ACTV voetbalshirt is het shirt dat de spelers ook daadwerkelijk dragen tijdens de wedstrijden van het nationale elftal. De authentic tenues zijn uitgerust met de ACTV technology en vallen strak om het lichaam. Het authentic shirt kan je alleen bestellen in de maten S, M, L, Xl en XXL.  In dit voetbalshirt speelt het nationale elftal van Italië de Euro 2020 wedstrijden en andere wedstrijden gedurende 2020-2021. Dit tenue wordt dus ook gedragen in de Nations League wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. 

Het Italië voetbalshirt 2020-2021 is zoals altijd overwegend blauw en wordt verder gekenmerkt door een all-over print. Deze print van geometrische vormen betreft een print geïnspireerd door de Renaissance en staat symbool voor het rijke verleden en de toekomst van La Squadra Azzurra. In het patroon bevindt zich ook een bloemenmotief, welke een verwijzing is naar de de schoonheid die Italië voortbracht om de wereld te inspireren met een onvoorspelbare creativiteit. Daarnaast bevat het thuistenue van het Italiaanse voetbalelftal donkerblauwe details. De gevouwen kraag van het Italië thuisshirt is marine blauw en ook de biesjes van de mouwen hebben deze tint blauw. In de biesjes is de Italiaanse driekleur middels drie kleine strepen verwerkt. Dit design komt ook weer terug aan de achterkant van de hals, waar ook de naam van het land staat (ITALIA). Het tenue is verder uitgerust met gouden details. De logo's van de FIGC en Puma op de borst zijn goud. De logo's van Puma staan ook op de mouwen. Verder bevat het tenue dit seizoen een v-hals. 

De authentic Italië tenues zijn uitgerust met het USP DRY systeem, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.Daarnaast zijn de authentic voetbalshirts van Italië uitgerust met de ACTV technologie. Deze technologie zorgt voor een micro-massage van de huid en daarnaast in diverse zones voor een snellere en effectievere doorstroming van het bloed, hetgeen voor de spelers prestatie verbeterd moet werken. Uniek aan de PWR ACTV technologie is dat er zich in de onderarmen van het shirt mesh panelen bevinden. Deze zorgen op hun beurt weer voor extra ventilatie en bewegingsvrijheid. De authentic voetbalshirts vallen getailleerd. Wij adviseren daarom een maat groter te kopen dan normaliter het geval is.