Merk: SKU: HS9852SUIT

Bestel hier het officiële adidas Italië trainingspak 2023-2024 voor kinderen en volwassenen. Dit trainingspak dragen de spelers van het nationale elftal van Italië in de voorbereiding op de Euro 2024 wedstrijden en andere interlands tijdens de periode 2023-2024. Dit trainingspak kun je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL! Het Italië trainingspak bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek. 

De Italië training sweater 2023-2024 is donkerblauw met effen witte accenten. De training sweater heeft alle kenmerken van het adidas TIRO 23 template. De adidas trademark strepen op de onderkant van de mouwen zijn wit en hetzelfde geldt voor een vlak op de zijkanten. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de linkerborst het logo van de Italiaanse voetbalbond. De training sweater is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten voor de perfecte pasvorm. De training sweater bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Deze training sweater heeft een normale pasvorm. 

De Italië trainingsbroek 2023-2024 is geheel navy blauw en is aan de bovenkant uitgerust met een elastische tailleband. Deze band valt strak om de taille en hiermee kan je bovendien de pasvorm aanpassen. Daarnaast heeft de broek een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek vooral rondom de kuiten en enkels strak valt. Hier bevinden zich ook de enkelritsen. Met deze enkelritsen kan je de broek makkelijker aan en uit doen. De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met twee zakken met een rits. Op de zijkanten prijken ook de logo's van de voetbalbond en adidas. De adidas strepen staan aan de onderkant en zijn creme. De broek bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik direct op de buttons om het adidas Italië trainingspak 2023-2024 te bestellen!

 

Koop deze producten