Bologna uitshirt 2021-2022

Koop hier het nieuwste Macron Bologna uitshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Bologna de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2021-2022 in het Stadio Renato Dall'Ara. Het voetbalshirt van Bologna kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de in de maten 128, 140, 152 en 164 voor kinderen.

Het Macron Bologna uitshirt is dit jaar geheel wit en bevat een sublimatieprint van de naam van de club over de body van het voetbalshirt. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals, welke een witte, rode en blauwe band bevat. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Macron prijkt zowel op de rechterborst als op beide mouwen. De linkerborst bevat de badge van de club en op het midden van het tenue staan de logo's van Selenella en Fracile Ristrutturare. De achterkant van het tenue bevat het logo van Illumia en in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat de leus van de club: WE ARE ONE. Dit voetbalshirt  bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Het shirt kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van Bologna. Klik op de button om het shirt te kopen!