SKU: 58556298

Koop hier het nieuwste Macron Bologna thuisshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Bologna de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023 in het Stadio Renato Dall'Ara. Het voetbalshirt van Bologna kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de in de maten 128, 140, 152 en 164 voor kinderen.

Het Bologna thuisshirt 2022-2023 bevat dit jaar brede verticale rode en donkerblauwe blakken. Deze kleuren lopen middels een schaduw effect in elkaar over. De banen bevatten ook een all-over print van ruiten, waarin de de initialen van de club zijn verwerkt: BFC. Het voetbalshirt bevat ook een V-hals in het rood/navy en dit is ook de kleurencombinatie van de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Macron en de linkerborst de badge van de club. Hoofdsponsor CAZOO versiert het midden van het voetbalshirt en op de achterzijde van het tenue prijkt het logo van subsponsor Selenella. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staan de jaartallen 1932 en 2022. Het is dit jaar 90 jaar geleden dat Bologna FC de Central European International Cup won. De binnenkant van de hals is uitgerust met een label in de clubkleuren van Bologna met de tekst: ''La Squadrone Che Tremare Il Mondo FA''. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • V-hals
  • Ademende mesh-inzetstukken
  • Micromesh-inzetstukken
  • Siliconen Macron Hero-print
    OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Siliconen clubbadge

Klik direct op de buttons om het officiële Macron Bologna FC thuisshirt 2022-2023 te bestellen. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!