Merk: SKU: 767264-02

Koop hier het nieuwste Puma Olympique Marseille anthem trainingsjack 2022-2023 voor volwassenen. Dit anthem trainingsjack dragen de spelers van Marseille bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de Ligue 1, Coupe de France en Europese wedstrijden gedurende 2022-2023. Dit trainingsjack wordt alleen gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden. 

Het Olympique Marseille pré match trainingsjack 2022-2023 is donkerblauw en bevat een all-over print van geometrische vormen. Het jack bevat een print van vierkanten, driehoeken, horizontale banen, verticale banen en diagonale banen. Het Olympique Marseille anthem trainingsjack 2022-2023 heeft verder een lage hals en doorlopende rits. De zijkanten van het trainingsjack bevatten twee zakken. Het Puma no1 logo op de rechterborst is oranje en het clublogo is blauw. Op de achterzijde prijkt ook het Puma no 1 logo in het oranje. Dit logo bestaat uit het woordmerk en beeldmerk van Puma. Deze trainingsjacks bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.  Allez l’OM! Betreed het Stade Vélodrome net als Olympique de Marseille in dit lichtgewicht, vochtafvoerende prematch jack dat is ontworpen om je warm en comfortabel te houden terwijl je je voorbereidt om het veld als Les Olympiens te domineren.

  • dryCELL: Prestatietechnologie ontworpen om vocht van het lichaam af te voeren en je tijdens het sporten vrij te houden van zweet
  • Gerecyclede inhoud: Gemaakt met ten minste 20% gerecycled materiaal als een stap richting een betere toekomstOfficieel embleem op de borst
  • PUMA No. 1-logo op de borst
  • Raglanmouwen
  • Doorlopende ritssluiting
  • Slim-fit
  • Lichaamsvoering: 100% Polyester
  • Materiaal Buitenkant: 100% Polyester

Klik op de buttons om het Puma Olympique Marseille trainingsjack 2022-2023 te kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. Directe levering! 

Koop deze producten