Olympique Marseille uitshirt kinderen 2021-2022

Bestel hier het nieuwste Olympique Marseille uit shirt en tenue voor kinderen. Het voetbalshirt is beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Dit shirt kan je in de volgende kindermaten bestellen: 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Dit shirt wordt door de spelers van Olympique Marseille gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Franse Ligue, Coupe de France en in Europa gedurende 20221-2022.

Het Olympique Marseille uitshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan de stad en de OM Foundation! Het tenue bevat een design van zigzagbanen in verschillende tinten blauw. De kleur verwijst naar de zee en de zigzagbanen zijn geïnspireerd door het logo van de OM Foundation. Het logo van de OM Foundation is verwerkt aan de binnenkant van de v-hals.  Op de borst van het shirt prijken de logo's van de club en Puma. Hoofdsponsor UBER EATS versiert het midden van het voetbalshirt. Het logo van Puma staat ook op beide mouwen. De PUMA tenues zijn uitgerust met de Dry Cell technologie van het merk, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

  • Bevat gerecycled materiaal: gemaakt met gerecyclede vezels. Een van PUMA's inspanningen om onze impact op het milieu te verminderen
  • Ronde hals
  • Materiaal Buitenkant: 100% Polyester
  • Kraag: 97% Polyester, 3% Elastaan
  • Normale pasvorm

Klik op de buttons om dit shirt vanaf nu exclusief te kopen voor kinderen. In deze shops kan je het nieuwe shirt Marseille shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers van Marseille.