Olympique Marseille trainingsbroek 2021-2022

Bestel hier de nieuwste Puma Olympique Marseille trainingsbroek 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. Deze trainingsbroek kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL. Deze trainingsbroek hoort bij het officiële Puma Olympique Marseille trainingspak 2021-2022. Dit pak wordt door de spelers van Marseille gedragen tijdens de warming-up en trainingen ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Europese wedstrijden gedurende 2021-2022. 

De trainingsbroek van Marseille is geheel navy blauw en bevat aan de bovenkant een elastische tailleband. Met deze band kan de fit van de trainingsbroek worden aangepast. De broek heeft bovendien een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek strak om de enkels en kuiten valt. In de broek is dan ook elasthaan verwerkt. De zijkanten van de nieuwe Olympique Marseille trainingsbroek van 2020-2021 bevatten zakken en de onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen. Op de broek staan ook de logo's van de club en PUMA. De broeken van Marseille bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

  • dryCELL: PUMA's benaming voor vochtafvoerende eigenschappen die je droog en comfortabel houden
  • First Mile: PUMA x First Mile zet plastic afval om in producten en biedt sociaal achtergestelde mensen nieuwe kansen
  • Bevat gerecycled materiaal: gemaakt met gerecyclede vezels. Een van PUMA's inspanningen om onze impact op het milieu te verminderen.
  • Ritszakken om je essentials veilig op te bergen
  • Ritsen in de pijpen
  • Warmteoverdragende gedrukte graphics
  • PUMA Formstrip

Klik direct op de buttons om deze Olympique Marseille trainingsbroek 2021-2022 van de club te bestellen!