SKU: DH6455-410

Bestel hier het Nike Frankrijk trainingspak 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit Frankrijk trainingspak is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit Frankrijk trainingspak wordt door de selectie van Les Bleus gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK 2022 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden in de periode 2022-2023. Dit trainingspak bevat een training sweater en een trainingsbroek. 

De Frankrijk training sweater 2022-2023 is donkerblauw en heeft alle kenmerken van het Nike Strike template. De Frankrijk training wordt gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant een print van golven, diagonale lijnen, ruiten en andere geometrische vormen. Onder de hals bevindt zich een vlak met een ronding. De mouwen zijn raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten. Hierdoor valt de training sweater nog strakker om het lichaam en hebben de mouwen de fit van een handschoen. Op de linkerborst prijkt het FFF logo in het goud. Boven dit logo staan twee sterren welke verwijzen naar de twee gewonnen WK's van 1998 en 2018. De linkerborst is uitgerust met het logo van Nike in het goud.

De Frankrijk trainingsbroek 2022-2023 is donkerblauw en heeft alle kenmerken van het Nike Strike template. De onderkant van de trainingsbroek bevat een all-over print van dunne lijnen, ruiten en geometrische vormen. Verder bevat de trainingsbroek aan de bovenkant een elastische tailleband. Met deze band kan de pasvorm van de broek aangepast worden. De broek heeft een toelopende fit. Dit betekent dat deze vooral strak om de kuiten en enkels valt. De broek is bovendien gemaakt van een elastisch materiaal. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Op de broek prijken ook de logo's van Nike en de voetbalbond. De zijkanten zijn uitgerust met twee zakken. Deze Frankrijk trainingsbroek bestaat voor 91% uit polyester en 9% elastaan. Dit trainingspak is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Klik direct op de buttons om het officiële Frankrijk trainingspak 2022-2023 te bestellen voor kinderen en volwassenen. 

Koop deze producten