Frankrijk trainingspak 2020-2021 - Blauw

Bestel hier het Frankrijk trainingspak voor 2020-2021. Dit pak kan je vanaf nu zowel voor kinderen als voor volwassenen bestellen. Het pak is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit Frankrijk trainingspak wordt door de selectie van Les Bleus gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2022 gedurende 2020-2021. Het blauwe trainingspak wordt met name gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden. Dit pak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek.

Het trainingsjack van dit Frankrijk pak is blauw en is uitgerust met een hoge hals. Verder wordt het trainingsjack gekenmerkt door de witte, diagonale taping over de mouwen. Deze bevindt zich net onder de ellebogen. Hierboven staat het logo van Nike in het rood. De mouwen zijn raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is de strakke pasvorm. Bovendien bewegen de mouwen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Op de linkerborst van het trainingsjack van het Franse elftal prijkt het logo van de Franse voetbalbond, de FFF. Boven dit logo staan twee sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1998 en 2018. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken met een rits.

De trainingsbroek van Frankrijk is navy blauw met een witte strip onder de knielholtes. De bovenkant is uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de fit aangepast kan worden. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Op de broek staan ook de emblemen van Nike en de FFF. Verder heeft de broek een toelopende pasvorm, wat betekent dat de broek vooral strak om de kuiten en enkels valt. Dit pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om het pak te bestellen!