Bestel hier direct het Nike Frankrijk Vapor Match dames voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. Het  Vapor Match voetbalshirt is het tenue dat de speelsters van het Frankrijk vrouwenvoetbalelftal daadwerkelijk dragen tijdens de wedstrijden. Dit tenue is uitgerust met de Vapor Match technologie. In dit voetbalshirt spelen de vrouwen van Frankrijk (Les Bleues) de Euro 2022 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XXS, XS, S, M, L, XL en XXL. 

Het Frankrijk dames voetbalshirt is overwegend blauw en bevat een all-over print van bloemen en andere patronen, geïnspireerd door de neoklassieke kunst en architectuur. Het voetbalshirt bevat bovendien rode details. De taping aan de zijkanten is rood. In dit gedeelte is de bijnaam van het nationale elftal verwerkt: Les Bleues. Ook de achterkant van de hals bevat een rode band. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de linkerborst is uitgerust met het logo van de Franse voetbalbond. De binnenkant van de hals bevat een graphic in de vorm van het land met daarin de leus van het nationale elftal: ''Nos differences, nous unissent.'' De linkermouw bevat aan de onderkant een graphic van de Franse vlag. Dit voetbalshirt is uitgerust met de Vaporknit technologie. Het voetbalshirt heeft een elastisch en gestroomlijnd design, dat perfect meebeweegt met het lichaam. Het voetbalshirt is bovendien uitgerust met extra ventilatiezones. De Nike VaporKnit technologie zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues en voor verkoeling. Het tenue is gemaakt van 100% gerecycled polyester en plakt niet aan het lichaam. Hierdoor heeft het Frankrijk vrouwen voetbalshirt een uitstekende pasvorm, zodat je op je snelst bent, van de start tot finish!

  • Aansluitende pasvorm voor een slanke feel
  • Nike VaporKnit technologie is licht en verkoelend, plakt bijna niet en biedt een uitstekende pasvorm zodat je op je snelst bent, van start tot finish.
  • Dit authentieke design geeft je dezelfde look als de profs op het veld.
  • Het opengewerkte materiaal op warme plekken is gebaseerd op data uit tests met atleten en houdt je koel in het heetst van de strijd.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Klik direct op de buttons om het Frankrijk dames voetbalshirt direct te bestellen! In deze shops kun je de nieuwe Frankrijk vrouwen tenues laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de speelsters ook op het tenue dragen. Directe levering! 

Koop deze producten