Tottenham Hotspur Match voetbalshirt 2021-2022

Koop hier de authentic versie van het Nike Tottenham Hotspur thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen. Dit is het shirt dat de spelers ook daadwerkelijk dragen tijdens de Premier League, FA Cup en Champions League thuiswedstrijden in het nieuwe stadion dit seizoen. Het authentic of MATCH voetbalshirt van de Londenaren is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technology. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht en zweet nog sneller naar de buitenkant van het shirt wordt getransporteerd. Bovendien valt dit authentic shirt van Tottenham Hotspur strak om het lichaam en beweegt het perfect mee met de bewegingen van je lichaam wanneer je hoge snelheden behaalt. De mouwen van het shirt zijn namelijk uitgerust met een speciale stretchstape. Het shirt bevat een stretch materiaal, waardoor deze een slim fit pasvorm heeft. Het logo van de club op de linker borst bevat een 3D logo, welke het shirt nog lichter maakt. Het shirt stelt alles in is staat om de perfecte wedstrijd te spelen. 

Het Tottenham Hotspur thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door het tenue van 100 jaar geleden. In 1921 won Tottenham Hotspur namelijk de FA Cup en droeg het voor het eerst de iconische ''cockerel'' op het tenue. De haan komt ook weer prominent terug op het Tottenham Hotspur tenue. Het voetbalshirt is geheel wit en bevat aan de zijkanten een speciale taping, waarin een bloemenprint is verwerkt. Bovendien bevat het tenue een ronde hals.  Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en hoofdsponsor AIA staat op het midden van het voetbalshirt. De binnenkant van de hals bevat een graphic van de cockerel/de haan, zoals die ook op het tenue van 1921 verscheen. De Tottenham Hotspur tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het Tottenham Hotspur voetbalshirt heeft een standaard pasvorm en draagt relaxed en soepel. 

Wil jij net als spelers als Son, Kane, Alli, Ndombele, Hojbjerg, Bergwijn, Aurier, Lo Celso en andere sterren in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om het Tottenham Hotspur voetbalshirt te bestellen. Hier kan je het shirt van de Spurs laten voorzien van een eigen naam en nummer en de officiële Premier League badges! De bedrukking die hiervoor wordt gebruikt betreft de officiële Premier League bedrukking. Dit is dezelfde printing als de spelers op het shirt dragen tijdens de wedstrijden in de Premier League.