Tottenham Hotspur Dri Fit ADV Match uitshirt 2021-2022

Koop hier het authentic Match Nike Tottenham Hotspur uitshirt 2021-2022 voor volwassenen. Dit is het voetbalshirt dat de spelers ook daadwerkelijk dragen tijdens de Premier League, FA Cup en Europese uitwedstrijden dit seizoen. Het authentic of VAPOR MATCH voetbalshirt van de Londenaren is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technology. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht en zweet nog sneller naar de buitenkant van het shirt wordt getransporteerd. Bovendien valt dit authentic shirt van Tottenham Hotspur strak om het lichaam en beweegt het perfect mee met de bewegingen van je lichaam wanneer je hoge snelheden behaalt. De mouwen van het shirt zijn namelijk uitgerust met een speciale stretchstape. Het shirt bevat een stretch materiaal, waardoor deze een slim fit pasvorm heeft. Het logo van de club op de linker borst bevat een 3D logo, welke het shirt nog lichter maakt. Het shirt stelt alles in is staat om de perfecte wedstrijd te spelen. 

Het Tottenham Hotspur uitshirt 2021-2022 heeft dit seizoene een futuristisch design. Het voetbalshirt heeft een all-over print, welke wat weg heeft van een wervelwind of een meteorietinslag! De all-over print op het voetbalshirt is een combinatie van zwart, blauw, roze, oranje en rood en bevindt zich over de body en de mouwen van eht tenue. Het voetbalshirt is verder uitgerust met zwarte details. De band aan de onderkant van de mouwen is zwart en hetzelfde geldt voor de ronde hals. Verder bevat het tenue aan de zijkanten een zwarte taping. Alle logo's op het Tottenham Hotspur uitshirt zijn fel geel. Op de rechter borst prijkt het logo van Nike en de andere borst bevat het logo van de club. Sponsor AIA versiert het midden van het tenue. Het Tottenham Hotspur uitshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Wil jij net als de sterren van Tottenham schitteren in dit voetbalshirt? Klik dan op de buttons om het shirt te kopen. Hier kan je het shirt van de Spurs laten voorzien van een eigen naam en nummer en de officiële Premier League badges! De bedrukking die hiervoor wordt gebruikt betreft de officiële Premier League bedrukking. Dit is dezelfde printing als de spelers op het shirt dragen tijdens de wedstrijden in de Premier League.