Leicester City uitshirt kinderen 2020/2021

Merk: Adidas
SKU: GG1087

Koop hier het nieuwste Leicester City uitshirt voor kinderen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de volgende KIDS SIZES 128, 140, 152, 164, 176. Het shirt is dus beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Bovendien kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de namen en nummers van één van de spelers van Leicester City. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen.

 In dit voetbalshirt speelt Leicester City de Premier League en FA Cup uitwedstrijden gedurende 2020-2021. Het Leicester City uitshirt 2020-2021 is dit jaar geheel wit en wordt gekenmerkt door de print van flitsende diagonale zilveren strepen over de body van het tenue. Verder is het voetbalshirt uitgerust met blauwe en gouden accenten. De rechterkant van het voetbalshirt bevat blauwe adidas strepen en de andere kant gouden adidas strepen. Het logo van adidas op de rechterborst is ook blauw en de linkerborst bevat de officiële clubbadge van Leicester City. Het midden van het tenue is uitgerust het logo van sponsor KING POWER en verder bevat het tenue ook een ronde hals. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, afvoer van vocht en verkoeling.

Wil jij net als spelers als Vardy, Maddison, Soyuncu, Justin, Ndidi, Thomas, Barnes, Castagne en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze winkels kun je de Leicester City tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!