Merk: SKU: 2223ECUAWYS

Bestel hier het officiële Marathon Ecuador uitshirt 2022-2023 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt het nationale voetbalelftal van Ecuador de WK 2022 uitwedstrijden en andere interlands in de periode 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Ecuador uitshirt 2022-2023 is navy blauw en bevat ook een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de letters uit het logo van de voetbalbond. Deze print bevat ook en design van dunne, diagonale blauwe lijnen. De band aan de onderkant van de mouwen is wit en bevat ook een graphic van de nationale vlag. De ronde hals bevat ook een witte lijn. Het logo van de Ecuadoraanse voetbalbond op dit tenue is zilver en het logo van Marathon is wit.  Op de achterzijde van het tenue prijkt een print van de omtrek van het Zuid Amerikaanse land. Op de rechterborst staat het logo van Marathon en de linkerborst bevat het logo van de nationale voetbalbond, de Federación Ecuatoriana de Fútbol (FEF). Ter hoogte van het logo van de voetbalbond prijkt aan de binnenzijde van het tenue een speciaal Ecuador logo. Dit logo bevat verschillende Ecuadoraanse symbolen en de naam van het land. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester.

Klik direct op de buttons om het Ecuador uitshirt 2022-2023 te bestellen. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!