Liga de Quito voetbalshirts 2023

De Ecuadoriaanse voetbalclub Liga de Quito en kledingsponsor Puma hebben deze week de nieuwe Liga de Quito voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Ecuador de wedstrijden in de Liga Deportiva Universitaria, de beker en de Copa Libertadores dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club uit Quito op de vierde plek in de Ecuadoriaanse competitie. Ook dit jaar is Puma weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Liga de Quito voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2018.

Liga de Quito thuisshirt 2023

Het Liga de Quito thuisshirt 2023 is volledig wit n bevat een design van dunne verticale strepen. Bovendien is het voetbalshirt uitgerust met diagonale banen, welke een net iets andere tint wit hebben. Het Liga de Quito thuistenue bevat ook zwarte accenten, welke te vinden zijn in de rechte hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo's op het voetbalshirt zijn zwart. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het Puma logo en op het midden van het voetbalshirt staat het logo van hoofdsponsor Banco Pichincha. Het logo van Mazda staat op de schouders, op de zijkanten van het tenue prijkt het logo van Ecuabet en de achterzijde van de tenues is voorzien van het logo van Discover. De linkerborst is uitgerust met het officiële clublogo. In de nek op de achterzijde van alle voetbalshirts staat een speciale graphic met daarin de tekst: 2023 – RESPETO. Het thuistenue van Liga de Quito wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte accenten.

Liga de Quito uitshirts 2023

Het Liga de Quito uitshirt 2023 is volledig grijs en wordt gekenmerkt door de grijze zigzag banen. Alle logo's, met uitzondering van het clublogo, zijn zilver en staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De band aan de onderkant van de mouwen en een gedeelte van de hals hebben een donkerdere tint grijs. Het uittenue wordt gecompleteerd door een grijs voetbalbroekje en grijze kousen. Liga de Quito heeft ook een alternatief uitshirt. Het Liga de Quito 3e voetbalshirt is geel met een design van gele vegen. Alle logo's op dit voetbalshirt zijn donkerblauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de v-hals. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met gele details. Zoals alle Puma tenues zijn deze voetbalshirts uitgerust met de Puma DryCell technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Liga de Quito voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Alvarado, Luis Anangonó, González, Macias, Adé, Piovi, Ibarra en nog meer spelers. Helaas kun je de Liga de Quito voetbalshirts vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar andere merchandising van de club of andere clubs uit Ecuador? Check het in deze fanshop! 

Liga de Quito thuisshirt 2023

Liga de Quito uitshirt 2023

Liga de Quito 3e voetbalshirt 2022-2023

Gerelateerd nieuws