Merk: SKU: 2223ECU3RDS

Bestel hier het officiële Marathon Ecuador 3e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt het nationale voetbalelftal van Ecuador de WK 2022 uitwedstrijden en andere interlands in de periode 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Wales uitshirt 2022-2023 is volledig wit en bevat een design van verticale banen. De zijkanten van het voetbalshirt zijn uitgerust met een verticale donkerblauwe band. Ook de ronde hals is donkerblauw en bevat een dunne rode lijn. De band aan de onderkant van de mouwen bevat ook drie kleine blokken in de kleuren van de nationale vlag: geel/blauw/rood. Dit detail komt ook terug in het logo van de nationale voetbalbond. De rechterborst bevat het logo van Marathon en de linkerborst het logo van de voetbalbond. Op de achterzijde van het tenue prijkt een print van de omtrek van het Zuid Amerikaanse land. Ter hoogte van het logo van de voetbalbond prijkt aan de binnenzijde van het tenue een speciaal Ecuador logo. Dit logo bevat verschillende Ecuadoraanse symbolen en de naam van het land. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester.

Klik direct op de buttons om het Ecuador 3e voetbalshirt 2022-2023 te bestellen. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!