Bayern München uitshirt kinderen 2020-2021

Koop hier het nieuwe Bayern München uitshirt 2020-2021 voor kinderen! Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en maat XS. Bovendien is het tenue beschikbaar voor peuters en kleuters. Hier scoor je zowel het nieuwste thuisshirt (of tenue), uitshirt en 3e shirt voor kinderen. Het shirt voor kinderen kan je kopen voor kinderen van 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14, 15 en 16 jaar.

Het Bayern München uittenue is dit seizoen een eerbetoon aan het uitshirt van 2011-2012. In dit seizoen won de Rekordmeister de Treble. De club won de Bundesliga, de DFB Pokal en de Champions League.  Het Bayern München uitshirt is overwegend grijs, waarbij de mouwen een iets donkerdere tint hebben. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met een ronde, witte hals en zijn ook de drie adidas strepen aan de zijkanten van het tenue wit. Alle logo's op het voetbalshirt zijn oranje.  De rechterborst bevat het logo van adidas en de andere borst is uitgerust met het logo van de club, inclusief de kampioenssterren, die verwijzen naar de 30 kampioenschappen. De achterkant van het tenue bevat de naam van de club met daarboven de leus: MIA SAN MIA. Bovendien is het tenue uitgerust met een ronde hals.  De linker mouw is dit seizoen uitgerust met het logo van QATAR AIRWAYS. In dit voetbalshirt spelen sterren als Lewandowski, Coman, Kimmich, Müller, Boateng, Pavard, Thiago, Alaba en nog meer sterren. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Klik op de button om jouw Bayern München shirt of tenue voor kinderen te kopen! In deze shops kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!