Bayern München uitshirt voor kinderen 2019-2020

Koop hier het nieuwe Bayern München uitshirt en tenue voor 2019-2020 voor kinderen! Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en maat XS. Bovendien is het tenue beschikbaar voor peuters en kleuters. Hier scoor je zowel het nieuwste thuisshirt (of tenue), uitshirt en 3e shirt voor kinderen. Het shirt voor kinderen kan je kopen voor kinderen van 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14, 15 en 16 jaar.

Het shirt Bayern München uitshirt voor 2019-2020 is dit seizoen wit met een all-over print van ruiten aan de onderkant van het voetbalshirt. Deze ruiten zijn geïnspireerd door de ruiten uit het logo van de club en de vlag van de staat Beieren. Daarbij is een speciale technieke gebruikt, gebaseerd op ''dithering.'' Het tenue is verder uitgerust met zilveren details. De drie strepen van adidas op de schouders zijn zilver en hetzelfde geldt voor het logo van Telekom. De rechterborst bevat het logo van adidas en de andere borst is uitgerust met het logo van de club, inclusief de kampioenssterren, die verwijzen naar de 29 kampioenschappen. De achterkant van het tenue bevat de naam van de club met daarboven de leus: MIA SAN MIA. Bovendien is het tenue uitgerust met een ronde hals.  De linker mouw is dit seizoen uitgerust met het logo van QATAR AIRWAYS. In dit voetbalshirt spelen sterren als Lewandowski, Coman, Kimmich, Müller, Boateng, Pavard, Thiago, Alaba en nog meer sterren. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Klik op de button om jouw Bayern München shirt of tenue voor kinderen te kopen! In deze shops kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!