Bayern München authentic Heat.RDY 3e shirt 2020-2021

Koop hier het nieuwe authentic Bayern München 3e voetbalshirt 2020-2021 voor  volwassenen. De authentieke versie van het Bayern München shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar. Het authentic shirt is is het voetbalshirt dat ook daadwerkelijk door de spelers wordt gedragen tijdens de wedstrijden. Dit shirt is duurder dan de replica versie en valt strakker om het lichaam. De reden is dat het is uitgerust met de HEAT.RDY technologie. Dit shirt kun je vanaf nu kopen in de maten XS, S, M, L, XL, 2XL en 3XL. 

Het Bayern München 3e shirt 2020-2021 is een combinatie van zwart en rood. De body van het voetbalshirt bevat zwarte en rode ruiten als verwijzing naar het clublogo van de Rekordmeister. Bovendien bevindt zich een diagonale band met rode ruiten van de rechter schouder naar de linker onderkant van het tenue.  De ruiten zijn ook onderdeel van het FC Bayern logo en de vlag van Bavaria, de regio rondom München. De mouwen en de ronde hals van het voetbalshirt zijn zwart. Daarnaast wordt het tenue gekenmerkt door de witte details. Deze komen terug in de drie strepen van adidas over de schouders. Ook de logo's op het tenue zijn wit. De borst bevat de logo's van Adidas en de club. Hoofdsponsor TELEKOM staat op het midden van het voetbalshirt en de linker mouw bevat het logo van subsponsor Qatar Airways. De achterkant van het tenue is uitgerust met de leus van de club: MIA SAN MIA. 

In dit voetbalshirt spelen sterren als Lewandowski, Sané, Coutinho, Davies, Thiago, Alaba, Müller, Gnabry, Hernandez en nog meer sterren.. Wil je het shirt laten bedrukken met de officiële Bayern München bedrukking of een eigen naam en nummer, dan kan dat ook in de onderstaande shops. Klik op de button(s) om het shirt van Bayern München te kopen!