Bayern München Champions League voetbalshirt 2018-2019 - kinderen

Bestel hier het nieuwste Bayern München 3e shirt voor 2018-2019 voor kinderen. Dit voetbalshirt kan je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176 en XS. In dit voetbalshirt speelt Bayern vooral de uitwedstrijden in de Champions League gedurende dit seizoen. Bovendien worden er in dit voetbalshirt een aantal wedstrijden gespeeld in de DFB Pokal en Bundesliga. 

Het Bayern München Champions League shirt is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen adidas en Parley. De shirts zijn namelijk gemaakt van gerecycled polyester uit de oceaan. Een verwijzing hiernaar is te vinden in een taping aan de binnenkant van de hals en een label aan de onderkant van het shirt. Het shirt is verder geheel grijs en bevat flitsende, verticale banen over het shirt. Deze banen bevatten ook gradient puntjes. Daarnaast is het tenue dit seizoen uitgerust met een EQT v-hals en zijn de drie adidas strepen aan de zijkanten van wit. De v-hals is donker grijs.  De borst bevat de logo's van Adidas en de club. Hoofdsponsor TELEKOM staat op het midden van het voetbalshirt en de linker mouw bevat het logo van subsponsor Qatar Airways. Deze shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

In dit voetbalshirt spelen sterren als Robben, James Lewandowski, Müller, Costa, Alaba en nog meer sterren. Wil je het shirt laten bedrukken met de officiële Bayern München bedrukking of een eigen naam en nummer, dan kan dat ook in de onderstaande shops. Klik op de button(s) om het shirt van Bayern München te kopen!