Bayern München 3e shirt 2019-2020 - kinderen

Bestel hier het nieuwste Bayern München 3e shirt voor 2019-2020 voor kinderen. Dit voetbalshirt kan je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176 en XS. In dit voetbalshirt speelt Bayern vooral de uitwedstrijden in de Champions League gedurende dit seizoen. Bovendien worden er in dit voetbalshirt een aantal wedstrijden gespeeld in de DFB Pokal en Bundesliga. 

Het Bayern München Champions League shirt is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen adidas en Parley. De shirts zijn namelijk gemaakt van gerecycled polyester uit de oceaan. Een verwijzing hiernaar is te vinden in een taping aan de binnenkant van de hals en een label aan de onderkant van het shirt. Het Bayern München 3e shirt is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van diagonale ruiten over het shirt. Deze ruiten zijn ook onderdeel van het FC Bayern logo en de vlag van Bavaria, de regio rondom München. Daarnaast wordt het tenue gekenmerkt door de fel oranje details. Deze komen terug in de toelopende v-hals en de drie strepen van adidas over de schouders. Bovendien is de bies aan de onderkant van de mouwen oranje. De borst bevat de logo's van Adidas en de club. Hoofdsponsor TELEKOM staat op het midden van het voetbalshirt en de linker mouw bevat het logo van subsponsor Qatar Airways. Deze shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

In dit voetbalshirt spelen sterren als Lewandowski, Coutinho, Müller, DAvies, Gnabry, Perisic, Boateng, Hernandez, Pavard, Coman en nog meer sterren. Wil je het shirt laten bedrukken met de officiële Bayern München bedrukking of een eigen naam en nummer, dan kan dat ook in de onderstaande shops. Klik op de button(s) om het shirt van Bayern München te kopen!