Bayern München authentic Climachill uitshirt 2019-2020

Koop hier het nieuwe authentic Bayern München voetbalshirt voor 2019-2020 voor  volwassenen. De authentieke versie van het Bayern München shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar. Het authentic shirt is is het voetbalshirt dat ook daadwerkelijk door de spelers wordt gedragen tijdens de wedstrijden. Dit shirt is duurder dan de replica versie en valt strakker om het lichaam. De reden is dat het is uitgerust met de Climachill technologie. Dit shirt kun je vanaf nu kopen in de maten XS, S, M, L, XL, 2XL en 3XL. 

Het shirt Bayern München uitshirt voor 2019-2020 is dit seizoen wit met een all-over print van ruiten aan de onderkant van het voetbalshirt. Deze ruiten zijn geïnspireerd door de ruiten uit het logo van de club en de vlag van de staat Beieren. Daarbij is een speciale technieke gebruikt, gebaseerd op ''dithering.'' Het tenue is verder uitgerust met zilveren details. De drie strepen van adidas op de schouders zijn zilver en hetzelfde geldt voor het logo van Telekom. De rechterborst bevat het logo van adidas en de andere borst is uitgerust met het logo van de club, inclusief de kampioenssterren, die verwijzen naar de 29 kampioenschappen. De achterkant van het tenue bevat de naam van de club met daarboven de leus: MIA SAN MIA. Bovendien is het tenue uitgerust met een ronde hals.  De linker mouw is dit seizoen uitgerust met het logo van QATAR AIRWAYS. In dit voetbalshirt spelen sterren als Lewandowski, Coman, Kimmich, Müller, Boateng, Pavard, Thiago, Alaba en nog meer sterren. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil je het shirt laten bedrukken met de officiële Bayern München bedrukking of een eigen naam en nummer, dan kan dat ook in deze shops. Klik op de button(s) om het authentic Climachill voetbalshirt van Bayern München te kopen!