Bayern München authentic Heat.RDY uitshirt 2020-2021

Koop hier het nieuwe authentic Bayern München voetbalshirt 2020-2021 voor  volwassenen. De authentieke versie van het Bayern München shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar. Het authentic shirt is is het voetbalshirt dat ook daadwerkelijk door de spelers wordt gedragen tijdens de wedstrijden. Dit shirt is duurder dan de replica versie en valt strakker om het lichaam. De reden is dat het is uitgerust met de HEAT.RDY technologie. Dit shirt kun je vanaf nu kopen in de maten XS, S, M, L, XL, 2XL en 3XL. 

Het Bayern München uittenue is dit seizoen een eerbetoon aan het uitshirt van 2011-2012. In dit seizoen won de Rekordmeister de Treble. De club won de Bundesliga, de DFB Pokal en de Champions League.  Het Bayern München uitshirt is overwegend grijs, waarbij de mouwen een iets donkerdere tint hebben. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met een ronde, witte hals en zijn ook de drie adidas strepen aan de zijkanten van het tenue wit. Alle logo's op het voetbalshirt zijn oranje.  De rechterborst bevat het logo van adidas en de andere borst is uitgerust met het logo van de club, inclusief de kampioenssterren, die verwijzen naar de 30 kampioenschappen. De achterkant van het tenue bevat de naam van de club met daarboven de leus: MIA SAN MIA. Bovendien is het tenue uitgerust met een ronde hals.  De linker mouw is dit seizoen uitgerust met het logo van QATAR AIRWAYS. In dit voetbalshirt spelen sterren als Lewandowski, Coman, Kimmich, Müller, Boateng, Pavard, Thiago, Alaba en nog meer sterren. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil je het shirt laten bedrukken met de officiële Bayern München bedrukking of een eigen naam en nummer, dan kan dat ook in deze shops. Klik op de button(s) om het authentic HEAT.RDY voetbalshirt van Bayern München te kopen!