Bayern München voetbalshirt met lange mouwen

Koop hier het nieuwe Bayern München voetbalshirt 2020-2021 met lange mouwen voor kinderen en volwassenen. In dit longsleeve thuisshirt speelt Bayern München de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in de Allianz Arena gedurende 2020-2021. Het shirt met lange mouwen wordt veelal gedragen tijdens de winter.

Het Bayern München voetbalshirt is dit jaar gelanceerd met de leus: FC Bayern is my family! Het tenue is dit seizoen geheel rood en wordt gekenmerkt door de verticale banen over het tenue. In een aantal van deze banen zijn dunne stippen verwerkt. Het FC Bayern tenue bevat dit seizoen ook witte accenten. Zo is het voetbalshirt voorzien van een witte v-hals en staan de drie strepen van adidas in het wit op de zijkanten van het voetbalshirt. De rechterborst bevat het logo van adidas en de linkerborst is uitgerust met het logo van de Rekordmeister. Boven het logo staan vier sterren. Deze verwijzen naar de 30 landskampioenschappen van het keurkorps van Hans-Dieter Fick. Op het midden van het tenue prijkt sponsor TELEKOM en op de linkermouw staat subsponsor Qatar Airways. De achterkant van het voetbalshirt is uitgerust met de naam van de club en daarboven de leus: MIA SAN MIA (We zijn wie we zijn). Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is ook uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Wil je het shirt laten bedrukken met de officiële Bayern München bedrukking of een eigen naam en nummer, dan kan dat ook in de onderstaande shops. Klik op de button(s) om het shirt van Bayern München te kopen! Het shirt met lange mouwen is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL.