Bayern München authentic HtReady voetbalshirt 2020-2021

Koop hier het nieuwe authentic Bayern München voetbalshirt 2020-2021 voor  volwassenen. De authentieke versie van het Bayern München shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar. Het authentic shirt is is het voetbalshirt dat ook daadwerkelijk door de spelers wordt gedragen tijdens de wedstrijden. Dit shirt is duurder dan de replica versie en valt strakker om het lichaam. De reden is dat het is uitgerust met de HtReady technologie. Dit shirt kun je vanaf nu kopen in de maten XS, S, M, L, XL, 2XL en 3XL. 

In dit shirt speelt Bayern München de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in de Allianz Arena gedurende 2020-2021. Het tenue is dit seizoen geheel rood en wordt gekenmerkt door de verticale banen over het tenue. In een aantal van deze banen zijn dunne stippen verwerkt. Het FC Bayern tenue bevat dit seizoen ook witte accenten. Zo is het voetbalshirt voorzien van een witte v-hals en staan de drie strepen van adidas in het wit op de zijkanten van het voetbalshirt. De rechterborst bevat het logo van adidas en de linkerborst is uitgerust met het logo van de Rekordmeister. Boven het logo staan vier sterren. Deze verwijzen naar de 30 landskampioenschappen van het keurkorps van Hans-Dieter Fick. Op het midden van het tenue prijkt sponsor TELEKOM en op de linkermouw staat subsponsor Qatar Airways. De achterkant van het voetbalshirt is uitgerust met de naam van de club en daarboven de leus: MIA SAN MIA (We zijn wie we zijn). In dit voetbalshirt spelen sterren als Lewandowski, Müller, Davies, Gnabry, Kimmich en nog meer sterren. Deze shirts zijn bovendien uitgerust met de adidas AerorReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je het shirt laten bedrukken met de officiële Bayern München bedrukking of een eigen naam en nummer, dan kan dat ook in deze shops. Klik op de button(s) om het authentic voetbalshirt van Bayern München te kopen!