Bayern München tenue baby's en peuters

Koop hier het nieuwe Bayern München shirt en tenue voor 2022-2023 voor baby's en peuters. Dit tenuetje kan je kopen voor kinderen vanaf 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar, 6 en 7 jaar. Dit tenue is beschikbaar in de maten 92, 98, 104, 110 en 116. Dit tenue bestaat uit een voetbalshirt en een voetbalbroekje.

Het Bayern München thuisshirt 2022-2023 is volledig rood en wordt gekenmerkt door de dunne witte verticale lijnen over de voorkant van het voetbalshirt. Deze lijnen hebben verschillende diktes, waardoor deze iets weg hebben van een barcode. Het Bayern München thuistenue is bovendien uitgerust met een ronde, witte hals en ook de biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn wit. De adidas strepen op de schouders zijn bovendien wit. De rechterborst bevat het logo van adidas en de linkerborst de badge van de club, inclusief vijf sterren. Deze sterren verwijzen naar de 32 landskampioenschappen. Hoofdsponsor TELEKOM staat op het midden van het voetbalshirt en de linkermouw bevat het logo van Qatar Airways. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de leus van de club: MIA SAN MIA. Op de achterzijde van het voetbalshirt staat bovendien de naam van de club. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AEroReady technologie. Deze technologie zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.  Het voetbalbroekje is rood met aan de zijkanten witte adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en adidas. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AEroReady technologie. Deze technologie zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Wil jij net als sterren als Müller, Gnabry, Kimmich, Sané, Davies, Coman, Goretzka, Süler, Musiala en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik op de button(s) om het Bayern München thuisshirt 2022-2023 te kopen! Wil je het shirt laten bedrukken met de officiële Bayern München bedrukking of een eigen naam en nummer, dan kan dat ook in deze webshops!