Bayern München keepersshirt 2020-2021

Koop hier het nieuwe Bayern München keepersshirt en tenue van Manuel Neuer en de andere keepers van de club voor 2020-2021.  Dit keeper shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXL.

Dit shirt wordt door de keepers van Bayern München gedragen tijdens de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in de Allianz Arena gedurende 2020-2021. Het Bayern München keepersshirt is dit jaar geheel lichtblauw en gebaseerd op het adiPro19 template. Het shirt wordt gekenmerkt door de all-over camouflage print in de v-hals en in een taping langs de zijkanten van het keeperstenue. De drie adidas strepen staan op de schouders van het Bayern München keepersshirt 2020-2021. Op de voorkant van het keepersshirt van Neuer bevinden zich de logo's van de club en adidas, evenals het logo van TELEKOM. De linker mouw bevat het logo van mouwsponsor QATAR AIRWAYS. De binnenkant van het shirt is uitgerust met de leus en de naam van de club versiert de achterkant van dit shirt. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas Aeroready technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Het shirt van Bayern München kan worden voorzien van een bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de keepers zoals Neuer, Fruchtl en Ulreich! Klik op de button(s) om het keepersshirt of tenue van de club te kopen voor kinderen en volwassenen!