Brazilië trainingsbroek 2020-2021 - Zwart/Geel

Bestel hier de nieuwste Brazilië trainingsbroek voor kinderen en volwassenen. Deze trainingsbroek kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  In deze broek spelen de Brazilianen tijdens de trainingen en warming-up voorafgaande aan de wedstrijden/interlands in de periode 2020-2021. Deze trainingsbroek is onderdeel van het Brazilië trainingspak 2020-2021. 

De trainingsbroek van het Braziliaanse elftal is geheel zwart met aan de zijkanten een diagonale taping.  Deze strip heeft een zigzagprint. De bovenkant van de broek is uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De trainingsbroek heeft verder een moderne pasvorm. Deze valt namelijk strak om de kuiten en enkels. De broek is dan ook gemaakt van een super elastisch materiaal. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen en de de zijkanten van de Brazilië trainingsbroek bevatten zakken met een rits. Op de zijkanten van de trainingsbroek van het Braziliaanse elftal prijken de logo's van Nike en de CBF. De sterren boven het logo van de Braziliaanse bond verwijzen naar de gewonnen WK's van 1958, 1962, 1970, 1994 en 2002. Deze broek wordt gedragen door sterren als Neymar, Coutinho Hulk, Oscar, Thiago Silva en David Luiz. 

Deze broek bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan & is uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om deze strakke trainingsbroek direct voor kinderen en volwassenen te bestellen