Goias EC voetbalshirts 2023

De Braziliaanse voetbalclub Goiás EC en kledingsponsor GREEN hebben deze nieuwe Goiás EC voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de Brasileiro Serie A, Copa Sudamericana en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club op de dertiende plek in de nationale competitie. Vanaf dit jaar produceert de club haar tenues onder het label van GREEN. De nieuwe Goiás EC voetbalshirts staan in het teken van het 80 jarig bestaan van de club. De voetbalclub uit Goiânia werd op 6 april 1943 opgericht.

Goiás EC thuisshirt 2023

Het Goiás EC thuisshirt 2023 is volledig groen en bevat een all-over print van het getal 80 op de voorzijde van het voetbalshirt. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een moderne polo kraag. Het gevouwen gedeelte van de kraag is wit. Op de borst staan de logo's van GREEN en de voetbalclub. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en groene kousen.

Goiás EC uitshirt 2023

Het Goiás EC uitshirt 2023 is wit en bevat een patroon van ruiten op de voorzijde van het voetbalshirt. Dit tenue bevat een groene V-hals en ook de lijn aan de onderkant van de mouwen is groen. Het uitshirt wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje. De kousen zijn wit en hebben aan de bovenkant een groene band.

De nieuwe GREEN Goiás EC voetbalshirts 2023 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Braziliaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Braziliaanse voetbalclubs? Check het dan in deze fanshop!

Goias EC thuisshirt 2023

Goias EC uitshirt 2023