SKU: DN0618-740

Bestel hier de authentic versie van het Brazilië thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit Brazilië voetbalshirt kan je alleen voor volwassenen bestellen en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit betreft het voetbalshirt dat ook daadwerkelijk gedragen wordt door het Braziliaanse voetbalelftal en is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het voetbalshirt strak om het lichaam valt, het voetbalshirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Alles van dit voetbalshirt staat in het teken van snelheid. De ontwikkelde Nike Dri Fit ADV technologie droogt sneller, zodat je zo licht mogelijk blijft tijdens wedstrijden en trainingen. Dit Brazilië match voetbalshirt heeft een slim-fit pasvorm met elastische stretch materialen. Het geweven stretchmateriaal sluit zich perfect om je lichaam voor een optimale bewegingsvrijheid. De mouwen van het Polen voetbalshirt zijn voorzien van stretchtape, waardoor deze perfect met het lichaam meebewegen

Het Brazilië thuisshirt 2022-2023 is overwegend geel en bevat een all-over print, geïnspireerd door de huid van een jaguar. Het voetbalshirt staat namelijk symbool voor de mentaliteit van de Braziliaanse bevolking, een volk dat nooit opgeeft en exact dezelfde mentaliteit heeft als een jaguar. Qua template is het Brazilië voetbalshirt geïnspireerd door het voetbalshirt van 2002. Dit is het jaar waarin het Braziliaanse voetbalelftal voor het laatst het wereldkampioenschap won. Het Brazilië thuisshirt bevat een henley collar in het groen/blauw. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Op de borst staan de logo's van de Braziliaanse voetbalbond CBF en Nike. Boven het logo van de voetbalbond staan vijf sterren, welke refereren aan de gewonnen WK's in 1954, 1958, 1970, 1994 en 2002.  De binnenkant van de hals bevat een print van een wereldbol met de tekst: ''Garra Brasileira''.  Deze voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Nike Dri-FIT ADV technologie combineert vochtafvoerend materiaal met geavanceerde technieken en eigenschappen, zodat je droog en comfortabel blijft. Het opengewerkte materiaal op warme plekken is gebaseerd op data uit tests met atleten en houdt je koel in het heetst van de strijd.
  • Het authentieke design geeft je dezelfde look als de professionals op het veld.
  • Aansluitende pasvorm voor een slanke feel
  • 100% polyester
  • Kan in de wasmachine
  • Weergegeven kleur: Geel/Groen/Blauw

Klik direct op de buttons om het Brazilië Dri FIT ADV thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen te bestellen. In deze winkels kun je het Brazilië tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Koop deze producten