21 september 2021

Zwart/roze FC Barcelona trainingsshirts 2021-2022

FC Barcelona draagt in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden dit seizoen zwart/roze trainingsshirts. De nieuwe FC Barcelona Champions League trainingslijn werd vandaag door de club en Nike officieel gelanceerd en wordt door het elftal van Ronald Koeman gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal, waarin de Spaanse topclub het in de poulefase opneemt tegen Bayern München, Dynamo Kiev en Benfica. Zowel het trainingsshirt als het warming-up shirt hebben dezelfde kleuren als het FC Barcelona Champions League trainingspak.

FC Barcelona trainingsshirt Champions League 2021-2022

Het FC Barcelona Champions League trainingsshirts 2021-2022 is geheel zwart met verschillende roze/paarse accenten. Qua template heeft het trainingstenue alle kenmerken van het Nike Strike template. De mouwen bevatten een diagonale band met daarin een paars/roze print. Dit betreft dezelfde print als op het FC Barcelona Champions League voetbalshirt. Dit betreft een print van plekken in een aantal wijken in de stad: Poble-sec, Poble Nou, Gràcia, Raval en Les Corts. Alle logo's op het tenue betreffen monochrome logo's. Dit betekent dat deze logo's niet de gebruikelijke kleuren hebben, maar in stijl zijn van de kleuren van de trainingskleding. De swoosh op de rechterborst is zilver met een roze omranding en de badge van de club op de linkerborst is ook een combinatie van paars en roze. Op het midden van het trainingstenue prijkt het logo van sponsor BEKO. De producent van huishoudapparatuur is sinds het seizoen 2018 partner van FC Barcelona. Het trainingstenue van FC Barcelona bevat een ronde hals. Het tenue wordt gecombineerd met een zwart trainingsbroekje, welke ana de onderkant van de pijpen een diagonale band bevat. Deze band heeft dezelfde print als op het trainingsshirt. De logo's van de club en Nike hebben dezelfde kleuren als op het trainingsshirt.

FC Barcelona warming-up shrit Champions League 2021-2022

Het FC Barcelona Champions League warming-up shirt 2021-2022 wordt door de spelers alleen gedragen in de warming-up ter voorbereiding op de CL wedstrijden. Dit shirt lijkt erg op het trainingsshirt, maar bevat een all-over print, welke verticaal in het materiaal van het tenue is verwerkt: EL NOSTE BARCA. Dit is ook een tekst die terug komt op het derde tenue. De diagonale taping ontbreekt op het warming-up shirt. De logo's van de club, Nike en BEKO staan op dezelfde plek als op het Champions League trainingsshirt en hebben ook dezelfde kleur. Het pré-match shirt wordt ook gecombineerd met hetzelfde trainingsbroekje.

De trainingstenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De versie die de spelers dragen (de Strike Elite versie) is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. Deze tenues bevatten extra ventilatiezones.

FC Barcelona trainingsshirt bestellen

De nieuwe FC Barcelona Champions League trainingskleding 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen. Het trainingsshirt is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. De Strike Elite versie is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 69,95. De warming-up shirts bestel je vanaf € 49,95 en de trainingsbroekjes zijn € 34,95. Check ook andere FC Barcelona trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel het FC Barcelona trainingsshirt direct in de officiële NIKE SHOP!

of deze fanshop!

of deze winkel!

FC Barcelona trainingsshirt Champions League 2021-2022

FC Barcelona warming-up shirt 2021-2022