21 september 2021

Zwart FC Barcelona trainingsjack Champions League 2021-2022

De resultaten van FC Barcelona vallen een beetje tegen, maar dat kan niet gezegd worden over de nieuwe trainingslijn van de club. Nike lanceerde afgelopen week de nieuwe Champions League trainingslijn van ''Blaugrana''. Naast een dik trainingspak en twee opvallende trainingtenues bevat de collectie ook een super vet trainingsjack. Dit jack wordt door het elftal van Ronald Koeman niet gedragen tijdens de trainen, maar wel bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de Champions League wedstrijden in 2021-2022. In dit jack zien we de spelers ook wanneer het Champions League anthem wordt afgespeeld, vlak voordat de wedstrijden beginnen.

FC Barcelona Champions League trainingsjack 2021-2022

Anders dan de trainingsshirts (welke wel zwart zijn maar paarse en roze details hebben) bevat het FC Barcelona Champions League anthem trainingsjack welk de clubkleuren van de Catalaanse trots. De Blaugrana kleurencombinatie komt namelijk terug in twee horizontale lijnen op de voorzijde van het jack. Qua template hebben de trainingsjacks van Nike het zogenaamde I96 template. Dit template is geïnspireerd door de Nike trainingsjacks van mid-jaren '90 en worden met name gekenmerkt door de brede band over het midden. Deze band wordt dus geflankeerd door een blauwe en rode lijn. Verder is het trainingsjack volledig zwart en bevat het een baseball kraag. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het geel en de andere borst bevat de badge van de club. De trainingsjacks bevatten verder een doorlopende rits en zijn uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Een speciaal label bevindt zich nog aan de onderzijde van de achterkant van het FC Barcelona Champions League trainingsjack. Hier bevindt zich een zwart label met daarin in het blauw de logo's van de club en Nike. In dit label is ook een tekst verwerkt: ''CULERS – El Nostra Barca''. ''Culers'' is de bijnaam van de supporters van FC Barcelona en ''El Nostre Barca'' is de leus van de supporters van de club. Dit betekent: ''Ons Barcelona.'' Het trainingsjack is verder gemaakt van een rekbaar polyester, welke dus naadloos aansluit op het lichaam.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het zwarte FC Barcelona Champions League trainingsjack 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door Frenkie de Jong, Memphis, Luuk de Jong, Ansu Fati, Coutinho, Pique, Pedri en nog meer spelers.

FC Barcelona trainingsjack bestellen

Het Nike FC Barcelona Champions League trainingsjack 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het trainingsjack € 84,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Check ook andere Barcelona trainingskleding in deze winkels. Directe levering!

Bestel het FC Barcelona trainingsjack direct in de officiële NIKE SHOP!

of deze fanshop!

of deze winkel!

FC Barcelona trainingsjack Champions League 2021-2022

FC Barcelona trainingsjack Champions League achterkant 2021-2022

 FC Barcelona trainingsjack Champions League detail 2021-2022