23 juli 2017

Zwart AC Milan jack met capuchon voor 2017-2018

AC Milan en adidas hebben weer een nieuw hooded anthem trainingsjack gelanceerd. Dit gebeurde tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe 3e shirt van de plaatselijke AC. Het anthem jack is het jack die de spelers dragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de wedstrijden dit seizoen. Het 3e shirt wordt vooral gedragen in de uitwedstrijden in de Europa League en Coppa Italia dit seizoen. Dit betekent dat het nieuwe anthem trainingsjack met capuchon door de spelers van AC Milan vooral wordt gedragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan deze wedstrijden. Echter het shirt zal ongetwijfeld ook tijdens uitwedstrijden in de Serie A gedragen worden. Wil je meer weten over dit populaire jack van adidas? Check hieronder alle details!

AC Milan anthem jack 2017-2018

Het nieuwe anthem jack van Milan heeft dezelfde kleur als het 3e shirt van de Milanezen. Dit betekent dat het jack geheel zwart is met rode accenten. De rode accenten komen vooral terug in de binnenvoering van de capuchon en in de horizontale streep op beide mouwen. Ook het logo van adidas is rood. Waar het logo van het Duitse sportmerk normaliter op de rechter borst van alle AC Milan trainingskleding staat, is deze op de jacks verplaatst naar de linker mouw. Bovendien bevat het jack niet de drie strepen van adidas. De linker borst bevat het logo van Milan en boven dit logo prijkt een ster, welke verwijst naar de 18 kampioenschappen van de club. Verder bevat het jack twee diepe zakken, welke door adidas ook wel kangoeroezakken worden genoemd. De mouwen betreffen zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen, zodat je geen bewegingsvrijheid verliest. Verder bestaat het jack uit een combinatie van polyester en katoen. Het anthem trainingsjack bestaat namelijk voor 70% uit katoen en 30% uit polyester. Deze combinatie van materialen geven het jack een super zacht gevoel. Bovendien is het jack hierdoor perfect om casual te dragen of om in te trainen.

Check hieronder nog een foto van het jack, waarin we vanaf nu sterren als Bacca, Suso, Calhanoglu, Bonucci, Locatelli, Andre Silva, Biglia, Niang en andere sterren zien. Check ook de andere anthem jacks van Milan.

AC Milan jack met capuchon kopen

Het zwarte AC Milan anthem jack met capuchon kan je vanaf nu kopen voor volwassenen. Het jack heeft een prijs van € 89,95. Dit jack kan je bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere Milan producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor het nieuwe AC Milan jack EXCLUSIEF IN DEZE SHOP!

of DEZE WINKEL!