21 juli 2017

AC Milan 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe alternatieve uitshirt van AC Milan is vandaag tegelijkertijd met de 3e shirts van Juventus, Real Madrid, Manchester United en Bayern München officieel bekend gemaakt door adidas. In dit nieuwe shirt speelt AC Milan de uitwedstrijden in de Serie A, Coppa Italia en Europa League gedurende 2017-2018. Al in september 2016 kregen de fans van AC Milan de mogelijkheid om het shirt te ontwerpen via de website/creator studio van adidas. Uit de ingezonden designs stelden een delegatie van adidas en de Italiaanse club een top 100 samen. Hieruit is dit shirt gekozen als nieuwe 3e shirt voor de Italiaanse club die haar thuiswedstrijden speelt in San Siro.

Zwart/rood AC Milan 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe shirt van AC Milan wordt allereerst gekenmerkt door de grijze en zwarte horizontale banen over het shirt, de zogenaamde hoops. De grijze banen bevatten weer dunnere, horizontale strepen. Verder bevat de rechter borst twee diagonale blokken, welke in een pijl naar elkaar toelopen middels dunne rode strepen. Deze strepen vormen vervolgens horizontale rode band. Hiermee is het shirt geheel in stijl van de clubkleuren van de in 1899 opgerichte club. Daarnaast is het shirt uitgerust crew neck en zijn de drie strepen van adidas weer teruggekeerd naar de schouders en mouwen van het shirt. Op het AC Milan 3e shirt van 2016-2017 stonden deze nog aan de zijkanten van het voetbalshirt. Deze drie stripes zijn rood en deze kleur komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het  logo van de Milanezen prijkt op de linker borst en daarboven staat een gouden ster. Deze ster verwijst naar de 18 gewonnen Serie A kampioenschappen van de club. De andere borst bevat het logo van adidas in het wit. De Duitse kledingsponsor verzorgt sinds 1998 al de tenues en trainingskleding van de club en blijft dit in ieder geval tot 2028 doen. Fly Emirates staat ook dit seizoen op het midden van het shirt. Deze functie bekleedt de vliegmaatschappij sinds 2010. De achterkant van het shirt bevat nog een uniek detail. De achterkant van de kraag bevat namelijk de vlag van Italië. Het nieuwe tenue van Milan wordt gecompleteerd door een zwart broekje met aan de zijkanten drie rode strepen van adi. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de Italiaanse club en de Duitse kledingsponsor. De kousen zijn zwart en bevatten aan de bovenkant een rode band met daarboven weer drie strepen van adidas. Op de voetbalkousen staan ook de initialen van de club.

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe 3e shirts van AC Milan weer uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze tenues schitteren vanaf nu spelers als Suso, Bacca, Locatelli, Silva, Biglia, Calhanoglu, Bonucci en andere sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de plaatselijke AC, die dit jaar onder leiding staat van Montella.

AC Milan voetbalshirt en tenue kopen

Het nieuwe AC Milan shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen.  Het shirt heeft een prijs van ongeveer € 85,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. Dit shirt scoor je vanaf nu in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De broekjes hebben een prijs van € 34,95 voor KIDS en € 39,95 voor volwassenen. De kousen zijn € 17,95. In deze shops kan je het nieuwe shirt van AC Milan laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële AC Milan bedrukking gebruikt, die de spelers dit seizoen ook dragen tijdens de Serie A en Coppa Italia wedstrijden. Wil je andere producten van AC Milan kopen? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het AC Milan shirt en tenue altijd in de officiële SHOP

of in deze AC Milan voetbalshop