7 juni 2018

Voetbalshirts vrouwenelftal Barcelona 2018-2019

Het vrouwenelftal van FC Barcelona werd afgelopen seizoen op één punt na geen kampioen in de Primera Division voor vrouwen, de Superliga Femenina. De club moest haar meerdere erkennen in de dames van Atletico Madrid. In 2018-2019 gaat FC Barcelona Femini weer een gooi doen naar de Spaanse titel. Het nieuwe voetbalshirt waarin het dameselftal van de equipe van trainer Fran Sanchez gaat spelen in het Mini Estadi is ook bekend. Dit shirt werd tegelijkertijd met het thuisshirt van de heren van Barcelona bekend gemaakt door Nike en de Spaanse club. De tenues wijken qua design niet veel af van elkaar. Check hieronder alle details van het nieuwe voetbalshirt van de FC Barcelona Femeni, het shirt dat in 2018-2019 gedragen wordt door de Nederlanders Lieke Martens en Stefanie van der Gragt.

Dames shirt en tenue FC Barcelona Femeni 2018-2019

Het nieuwe shirt van de dames van FC Barcelona voor 2018-2019 is geïnspireerd door de tien districten van de stad Barcelona: Les Corts, Sants-Montjuïc, Sarrià-Sant Gervasi, La Barceloneta, Sant Martí, Ciutat Vella, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris & Sant Andreu. Deze worden gesymboliseerd door de dunne, verticale Blaugrana banen over de body van het shirt. Alle banen zijn even breed. Deze banen staan bovendien op de achterkant van het shirt van de vrouwen van Barcelona. Het shirt is verder gebaseerd op het nieuwe VAPOR template van Nike. Dit betekent dat het shirt een diagonale hals heeft, welke naar het midden recht loopt. Een ander kenmerk van dit template is dat de mouwen zijn uitgerust met flitsende banen. Ook dit jaar bevatten de FC Barcelona Femeni tenues weer een verwijzing naar Catalonië. De binnenkant en buitenkant van de hals zijn uitgerust met een strip in de kleuren van de Catalaanse vlag. Deze strip bevat dunne gele en rode strepen. Het tenue is ook dit jaar uitgerust met de nodige sponsoren. Sinds 2017 is RAKUTEN de hoofdsponsor van de club. Het embleem van de Aziatische e-commerce gigant prijkt op het midden van het tenue. De linker mouw bevat het logo van subsponsor BEKO en de achterkant van het nieuwe thuisshirt van de vrouwen van Barcelona is uitgerust met het logo van Unicef. De rechter borst bevat de swoosh van Nike en de andere borst bevat het logo van de Spaanse club.

Het damestenue van FC Barcelona wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten weer flitsende strepen. De kousen zijn ook overwegend blauw met dunne rode strepen. De tenues voor dames zijn ook dit jaar weer uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike. Check hieronder de foto's van de nieuwe tenues waarin vanaf nu speelsters als Martens, Van der Gragt, Unzué, Caldentey en andere sterren gaan schitteren gedurende 2018-2019. Check ook het shirt waarin de mannen van BARCA dit seizoen spelen!

Barcelona voetbalshirt voor dames bestellen

Het dames shirt van FC Barcelona kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Het shirt van de Barcelona Femeni is alleen beschikbaar voor volwassenen. Dit tenue kan je in de maten XS, S, M, L, XL en XXL bestellen voor vrouwen. In de onderstaande shops kan je het shirt ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Barcelona producten bestellen? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het FC Barcelona Femeni voetbalshirt in deze officiële SHOP

of deze winkel!