FC Viktoria Plzeň voetbalshirts 2202-2023

FC Viktoria Plzeň en kledingsponsor Macron hebben de nieuwe Viktoria Plzeň voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Tsjechische voetbalclub de Tsjechische Fortuna liga, beker en Europese wedstrijden in 2022-2023. Viktoria Plzeň werd afgelopen seizoen kampioen van Tsjechië. Ook dit jaar is Macron weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de FC Viktoria Plzeň voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2020.

FC Viktoria Plzeň thuisshirt 2022-2023

Het Viktoria FC Viktoria Plzeň thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de vier belangrijkste elementen, die de club energie geven: de spelers, fans, partners en de staf van het team. Het getal vier staat ook symbool voor het aantal rivieren rondom de stad Pilsen in Tsjechië. De rechterkant van het voetbalshirt is rood en de linkerkant is overwegend blauw. Over het midden van het voetbalshirt bevinden zich vier diagonale, verticale banen die de vier rivieren van de stad symboliseren. Ter hoogte van de onderkant van het voetbalshirt bevindt zich een gradiënt print, waarbij de kleuren blauw en rood geleidelijk in elkaar overlopen. De mouwen van het Viktoria Plzeň thuisshirt zijn blauw en bevatten aan de onderkant ene rode band. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Macron en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Dit betreft een siliconen badge. Verder bevat het tenue een V-hals met subtiele blauwe lijnen. De binnenkant van de hals bevat een label in de clubkleuren van de Tsjechische voetbalclub met daarin de tekst: ''“HRÁČI, FANOUŠCI, PARTNERI, ZAMĚSTNANCI” (Spelers, fans, partners, staf). In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staan de initialen van de club: FCVP. Het Viktoria Plzeň thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met blauwe lijnen aan de zijkanten. De kousen zijn ook rood en bevatten een blauwe band aan de bovenkant.

De Viktoria Plzeň voetbalshirts 2022-2023 zijn dit jaar gemaakt van een zogenaamde Piola polyester. Dit materiaal geeft het tenue een retro look. Zoals alle Macron tenues zijn de Viktoria Plzeň tenues uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Viktoria Plzen voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Eduardo Santos, Sýkora, Kopic, Hejda, Chorý en nog meer spelers.

Viktoria Plzen voetbalshirts bestellen

De Macron Viktoria Plzen voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 79,95. Directe levering!

Bestel je Viktoria Plzen voetbalshirt direct in deze SHOP!

Viktoria Plzen voetbalshirts 2022-2023

Viktoria Plzen thuisshirt 2022-2023