Viktoria Plzen voetbalshirts 2020-2021

Het is druk in de voetbalwereld. De competities zijn afgelopen en iedereen bereid zich voor op aankomend seizoen. Ook de voetbalshirts van de Tsjechische topclub Viktoria Plzen zijn vandaag officieel gelanceerd. Afgelopen seizoen eindigde Viktoria op de tweede plek in de Tsjechische competitie en in de nieuwe tricots die Macron vandaag naar buiten bracht moet de titel weer terugkomen in Plzen. In Nederland gaat dit shirt ook aandacht krijgen, Viktoria Plzen is namelijk de tegenstander van AZ in de voorronde van de Champions League. Nieuwsgierig naar de nieuwe shirts? Lees dan snel verder!

Viktoria Plzen thuis shirt en tenue 2020-2021

Het thuisshirt van Viktoria Plzen wordt, net als ieder jaar, gekenmerkt door de rode en blauwe kleur. Dit jaar komen deze kleuren terug in de brede banen die in verticale lijn over het shirt lopen. De mouwen van het shirt zijn rood. Met in het wit het logo van Macron op de schouder. De dunne biesjes aan de onderkant van de mouw zijn blauw van kleur. Met een klassieke polo kraag, krijgt het shirt een retro karakter. Dit komt ook door de witte details in de kraag, die een veter moeten voorstellen. De rest van de kraag is blauw van kleur. Op de rechterkant van de borst is het logo van Macron te zien. Het Italiaanse merk is voor het eerst verantwoordelijk voor de ontwerpen van de shirts van Viktoria Plzen. Op het midden van het shirt is de naam van hoofdsponsor Doosan te zien. Dit logo maakt gebruik van drie verschillende kleuren blauw, alle drie anders dan de clubkleur van Viktoria. De spelers van Viktoria Plzen zijn erg tevreden over het nieuwe shirt. Niet alleen qua uiterlijk, tijdens het fotomoment waren de spelers aangenaam verrast over het comfort van de nieuwe shirts, dit volgens captain Jakub Brabec.

Viktoria Plzen uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van de Tsjechen is aankomend seizoen wit van kleur. Ondanks de witte kleur zijn er genoeg details, welke de clubkleuren van Viktoria Plzen naar voren laten komen. Eén van deze zijn de biezen aan de onderkant van de mouwen. Deze zijn rood van kleur. De logo’s van Macron zijn blauw van kleur. Deze zijn terug te vinden op de schouders en op de rechterkant van de borst. Macron heeft deze zomer de verantwoordelijkheden van Puma overgenomen als kledingsponsor van Viktoria Plzen. De ronde kraag van het shirt is blauw. Met een subtiele rode rand die de kraag net dat beetje extra geeft. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Viktoria Plzen. Door de witte basis van het shirt komt dit logo erg duidelijk naar voren. Dit is erg mooi gedaan door het Italiaanse sportmerk. Op het midden van het uitshirt komt de hoofdsponsor Doosan weer terug. Aan de zijkant van het shirt is een subtiel blauw vak gecreëerd. Wat het nieuwe uittricot helemaal afmaakt. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen.

Viktoria Plzen voetbalshirts bestellen

Op dit moment zijn de nieuwe voetbalshirts van Viktoria Plzen alleen te koop in de webshop van de Tsjechische voetbalclub. Wanneer dit verandert hoort u dit meteen. Bent u opzoek naar andere voetbalshirts van Europese topclubs? Check dan de onderstaande webshop!

Scoor je voetbalshirts van de Europese topclubs in DEZE WEBSHOP!