Viktoria Plzen voetbalshirts 2021-2022

Viktoria Plzen en kledingsponsor Macron hebben inmiddels ook de nieuwe Viktoria Plzen voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Tsjechische voetbalclub de wedstrijden in de Fortuna Liga, de beker en Europa gedurende 2021-2022. Viktoria Plzen eindigde afgelopen seizoen als vijfde in de Tsjechische competitie en speelde daardoor in de voorronde van de Conference League. In de play-offs was CSKA Sofia echter te sterk. Macron is de kledingsponsor van Viktoria Pilsen. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2020.

Viktoria Plzen thuisshirt 2021-2022

Het Viktoria Plzen thuisshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan het 110 jarig bestaan van de club. De club van trainer Michal Bilek werd in 1911 opgericht en bestaat dit jaar dus 110 jaar. Het voetbalshirt is dit jaar overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de brede rode band over het midden van het tenue. Deze band bevat een design van blauwe krassen en verfspatten. Ook een deel van de band aan de onderkant van de mouwen is rood. De sidepanels aan de zijkanten van het Viktoria Pilsen thuistenue zijn donkerblauw en bovendien bevat het voetbalshirt een V-hals. Op de rechterborst en de mouwen staat het Macron Hero logo en de linkerborst bevat de badge van de club. De binnenkant van de hals bevat een label met daarin het clublogo en de tekst: ''FC Viktoria Plzen 110'' Op de achterzijde van het tenue staan in de nek de initialen van de club: FCVP. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met rode details.

Viktoria Plzen uitshirt 2021-2022

Het Viktoria Plzen uitshirt 2021-2022 is zwart en wordt gekenmerkt door de twee verticale banen over de linkerkant van het tenue. Deze banen zijn in stijl van de clubkleuren van Viktoria Plzen: rood/wit. In deze banen is hetzelfde effect verwerkt als op het thuistenue. De logo's van Macron en de club op dit tenue zijn een combinatie van zwart en zilver. Het uitshirt bevat een ronde rode hals en de band aan de onderkant van de mouwen is rood/wit. De details op het uittenue zijn precies hetzelfde als die op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met rode en blauwe accenten. Zoals alle tenues van het Italiaanse sportmerk zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Viktoria Plzen voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ngandu Kayamba, Beauguel, Kopic, Sulc, Bucha, Pachlopnik, Mosquera en nog meer spelers.

Viktoria Plzen voetbalshirts 2021-2022 bestellen

De Macron Viktoria Plzen voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 79,95. Directe levering!

Bestel je Viktoria Plzen voetbalshirt direct in deze SHOP!

Viktoria Plzen thuisshirt 2021-2022

Viktoria Plzen uitshirt 2021-2022