Rafaël van der Vaart doet het goed bij het Duitse HSV. De Nederlandse voetballer is in de Duitse Bundesliga uitgegroeid tot de nieuwe ster. Ook in Nederland is populariteit van de speler sterk gestegen. Volgens Voetbalshirts.com is er veel vraag naar het voetbalshirt van HSV sinds het opvallende optreden van Van der Vaart.

"Goede-prestatie"-graadmeter

De populariteit van voetbalshirts is de belangrijkste graadmeter voor de populariteit van spelers of voetbalclubs. In Hamburg zullen ze tevreden zijn met de komst van Van der Vaart. Naast het wekelijkse doelpunt toont de speler ook op een andere manier zijn waarde voor de club. De vraag naar het voetbalshirt is de afgelopen tijd sterk gestegen.

Registreren gedrag bezoekers

Op zoek naar hun favoriete voetbalshirt brengen dagelijks honderden mensen een bezoek aan www.voetbalshirts.com. De aanbieder van het grootste assortiment voetbalshirts uit Europa, Zuid-Amerika en landenteams registreert nauwlettend naar welke voetbalshirts de grootste vraag is.

Meten met de groten

Het voetbalshirt van HSV kwam met stip in de top 5 van populairste voetbalshirts terecht. Vroeger was er weinig aandacht voor het blauwwitte shirt van de Hamburgers. Na de goede prestaties van Van der Vaart kan het voetbalshirt zich meten met de veelgevraagde shirts van FC Barcelona, Chelsea en Ajax.

Voetbalshirts.com biedt het grootste online assortiment voetbalshirts. In het assortiment zijn voetbalshirts opgenomen van clubs (uit Europa en Zuid-Amerika) en landenteams. Sinds de oprichting - een jaar geleden - is Voetbalshirts.com uitgegroeid tot de autoriteit op het gebied van voetbalshirts.