Unieke bedrukking voor nieuwe Paris Saint Germain uitshirt 2018-2019

Paris Saint Germain en Nike hebben een speciale bedrukking voor het nieuwe PSG uitshirt van 2018-2019. Dit is dus een andere bedrukking dan de Franse kampioen op het thuisshirt draagt dit seizoen. De kleur van de printing is niet alleen anders, ook de stijl van de officiële bedrukking van het Paris Saint Germain uitshirt voor 2018-2019 verschilt. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers op de achterkant van het nieuwe shirt. Check hieronder alles over het lettertype, de stijl en de kleur van de PSG bedrukking van 2018-2019.

Officiële bedrukking namen en nummers Paris Saint Germain uitshirt

De bedrukking voor het Paris Saint Germain uitshirt is qua lettertype gebaseerd op de officiële Ligue 1 bedrukking voor 2018-2019. Alle clubs in de Franse competitie dragen dit seizoen hetzelfde lettertype op het shirt. De kleur van de printing is contrasterend aan die van het shirt. Het shirt is een combinatie van effen wit en goud. De gouden tinten komen terug in de uitlijning van de namen van de spelers en in de uitlijning van de rugnummers. Zowel de letters van de namen als de nummers op het PSG uitshirt zijn verder geheel zwart. De rugnummers bevatten daarnaast een all-over graphic print. Dit is een print van de Eiffeltoren met de daaromheen liggende straten. Deze zijn in het zilver aangegeven. Aan de onderkant van de rugnummers bevindt zich het officiële LIGUE 1 logo. Deze komt terug in alle namen en nummers van de voetbalshirts van Ligue 1 teams. Het logo en de Eiffeltoren print staan niet in de letters van de namen van de spelers. Traditiegetrouw staan de namen van de spelers boven het rugnummer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de officiële Paris Saint Germain away bedrukking voor 2018-2019. Deze bedrukking droeg de club overigens nog niet in de oefenwedstrijd tegen Arsenal op het shirt. We verwachten dat deze printing alleen tijdens de wedstrijden in de competitie gedragen gaat worden. Sterren als Neymar JR, Cavani, Mbappé, Di Maria, Alves, Verratti en nog meer sterren dragen vanaf nu deze unieke printing op het shirt!

PSG voetbalshirt met eigen naam en nummer bestellen

Vanaf nu kan je het PSG uitshirt met officiële bedrukking bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor kinderen is inclusief bedrukking € 85,- en voor volwassenen € 100,-. Zonder printing zijn de voetbalshirts en tenues € 15,- goedkoper! Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het uitshirt van PSG met bedrukking in deze online winkel! 

of deze SHOP!