22 januari 2016

Under Armour nieuwe kledingsponsor van Aston Villa vanaf 2016-2017?

In Engeland lijkt er weer een nieuwe deal tussen Under Armour en een Premier League club in de maak te zijn. De Engelse krant The Mirror meldt namelijk dat het Amerikaanse sportmerk mogelijk de nieuwe kledingsponsor wordt van Aston Villa. Momenteel is Under Armour in Engeland al kledingsponsor van Tottenham Hotspur en vanaf 2016-2017 wordt het merk ook de nieuwe kledingsponsor van Southampton.

Met het aantrekken van Under Armour als kledingsponsor komt er een einde aan de samenwerking met Macron. Het Italiaanse sportmerk was de afgelopen vier jaar kledingsponsor van de de club uit Birmingham en zou de club voor een bedrag van 3.75 miljoen pond per jaar sponsoren. Voor deze periode was Nike nog kledingsponsor. The Mirror rapporteert bovendien dat de deal met Under Armour Aston Villa geen windeieren zal leggen. Het zal de club die aan de onderkant van de Premier League bungelt een boost geven. Mocht de club degraderen, dan zal het bedrag echter wel lager uitvallen, zo geeft The Mirror aan. De krant geeft bovendien aan dat de CEO van de club, Tom Fox, initiator is vna de deal. Eerder regelde Tom Fox de deal tussen Arsenal en Puma in 2013. Zodra het nieuws officieel naar buiten gebracht wordt door Aston Villa en Under Armour, dan hebben wij ook weer nieuws en lijkt het erop dat Villa na Tottenham Hotspur en Southampton die derde club is die door Under Armour wordt vastgelegd.

Wil je nog het Aston Villa shirt van Macron kopen? Koop het hier! OF check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en de optie tot officiƫle bedrukking!

Aston -villa -under -armour