23 oktober 2017

Syrië thuisshirt 2018-2019

Opnieuw een voetbalshirt van een nationaal elftal, dat we nog niet eerder hadden besproken. Dit blog gaat over het voetbalshirt van Syrië. Het shirt wat we bespreken droeg het Syrische voetbalelftal al tijdens een aantal kwalificatiewedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Het Aziatische land wist door te dringen tot de laatste kwalificatiefase. In een poule met Iran, Zuid Korea, Oezbekistan, China en Qatar eindige het land als derde, waardoor het in een play-off ronde tegen Australië, de nummer drie van de andere poule, speelde. Australië trok daarbij aan het langste eind, waardoor het Syrische elftal zich opnieuw niet wist te plaatsen voor het wereldkampioenschap. Het land speelde nog nooit een WK. In het shirt speelt Syrië bovendien de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op de Azië Cup van 2019, welke plaats vindt in de Verenigde Arabische Emiraten. JAKO is de kledingsponsor van het nationale elftal. Het merk en de Syrische voetbalbond hebben al jarenlang een samenwerking. Check hieronder de details van het shirt.

Syrië thuis shirt en tenue 2018-2019

Het voetbalshirt van Syrië is in stijl van twee kleuren van de vlag van het land. De vlag van Syrië wordt gekenmerkt door de rode, witte en zwarte horizontale baan. In de witte baan bevinden zich twee groene sterren. Het shirt van het Syrische voetbalelftal is overwegend rood en is gebaseerd op het JAKO Celtic template. Dit betekent dat het shirt horizontale banen bevat in twee tinten rood. Verder bevat het shirt ook witte accenten. Deze witte details komen terug in een band over de schouders en mouwen en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de ronde hals van het shirt is wit. In de band over de schouders en mouwen zijn de trademark tekens van het Duitse sportmerk verwerkt en op de rechter borst prijkt het logo van JAKO. De andere borst is uitgerust met het embleem van de Syrische voetbalbond: Syrian Arab Federation for Football (FASF). Bovendien bevat het shirt op de achterkant de naam van het land: SYRIA. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen, waarop uitingen staan van JAKO en de Syrische voetbalbond.

Alle JAKO tenues zijn uitgerust met de Keep Cool technologie van het merk. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze technologie komt tot uiting in de mesh inzetstukken in het tenue. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Al Salih, Midani, Mobayed, Kharbin en andere sterspelers. Check bovendien het nieuwe trainingsshirt.

Syrië voetbalshirt kopen

Het nieuwe Syrië shirt kan je vanaf nu voor volwassenen bestellen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 69,95. In deze winkel kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam  en nummer. Wil je andere of goedkope Syrië producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe shirt in deze winkel!

Ben je op zoek naar JAKO teamkleding? Check deze online SHOP!