JAKO lanceert nieuw Syrïe trainingsshirt 2018-2019

We verplaatsen ons vandaag even naar het Midden Oosten. Het Duitse sportmerk JAKO heeft afgelopen maand een nieuw trainingsshirt voor het nationale elftal van Syrië gelanceerd. Het land mistte op een haar na het WK van 2018 in Rusland. In Australië verloor Syrië vorige week van het thuisland na verlenging., waardoor Australië zicht heeft geplaatst voor de laatste play-off ronde om een ticket naar het WK in Rusland. Australië neemt het op tegen Honduras. We hebben het nu over het nieuwe trainingsshirt van Syrië. Opvallend is dat JAKO de kledingsponsor van het nationale elftal is. Deze functie vervult het Duitse sportmerk al een aantal jaar. Het trainingsshirt wordt door het nationale elftal vanaf nu gedragen in de voorbereiding op de Azië Cup van 2019, welke plaats vindt in de Verenigde Arabische Emiraten. Bovendien wordt het shirt gedragen in de voorbereiding op de oefenwedstrijden. Check hieronder de details.

Het nieuwe Syrië trainingsshirt van JAKO is gebaseerd op het JAKO Striker template. Het shirt is geheel rood en wordt gekenmerkt door de vintage crew neck. Het shirt bevat namelijk een brede, ronde hals en bovendien een brede, witte strip over de schouders en mouwen. Ter hoogte van de schouders zijn de trademark tekens van het Duitse sportmerk verwerkt. Het logo van het merk versiert bovendien de rechter borst. In Nederland verzorgt JAKO onder andere de tenues van SC Heerenveen en FC Volendam en in Duitsland is het merk kledingsponsor van Bayer Leverkusen. De linker borst van het training shirt is uitgerust met het logo van de voetbalbond van Syrië, de Syrian Federation for Football (FASF). Verder prijkt op het midden van het shirt de naam van het land: SYRIA. Het trainingstenue van het land wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen met witte accenten. Alle JAKO tenues zijn uitgerust met een speciale technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Dit nieuwe voetbalshirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Al Khatib, Al Mawas, Midani, Ajan en andere spelers. Het nieuwe Syrië shirt kan je vanaf nu voor een prijs van € 44,95 bestellen in de onderstaande winkel. Check hier ook verschillende fan t-shirts van het nationale elftal. Directe levering gegarandeerd!

Koop de nieuwste Syrië merchandising in deze SHOP



Op zoek naar andere JAKO kleding? Check deze online winkel!