Syrië voetbalshirts 2019-2020

De Syrische voetbalbond heeft in samenwerking met kledingsponsor JAKO de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. Deze tenues draagt het nationale elftal van Syrië gedurende de Azië Cup van 2019, welke momenteel plaats vindt in de Verenigde Arabische Emiraten. Syrië neemt het tijdens dit toernooi op tegen Palestina, Jordanië en Australië. De nieuwe voetbalshirts van het Syrische voetbalelftal worden ook gedragen tijdens de andere wedstrijden in de periode 2019-2020. We bespreken het design van beide tenues hieronder.

Syrië thuisshirt 2019-2020

Het Duitse sportmerk JAKO is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor het design van de Syrië tenues. Deze functie heeft het merk sinds 2016. Voor het eerst heeft het voetbalshirt van Syrië een customized design en is het dus niet geïnspireerd door een standaard template. Het Syrië thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door het watermerk van een kop van een adelaar aan de onderkant. De bijnaam van het elftal is namelijk ‘’de rode adelaars.’’ Verder is het thuisshirt uitgerust met een klassieke henley collar met knoopjes en de hals bevat ook witte details. Deze zijn te vinden in de band rondom de schouders en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst bevat het logo van JAKO en op de schouders staan de trademark tekens van het Duitse sportmerk. De linker borst is uitgerust met het embleem van de Syrische voetbalbond, de Syrian FA (SFA). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen.

Syrië uitshirt 2019-2020

Het Syrië uitshirt voor 2019-2020 is wel gebaseerd op het standaard template van JAKO. Dit betreft het Striker template van JAKO. Dit shirt is geheel wit en bevat een ronde, ronde hals en een rode taping over de schouders. De logo’s van JAKO en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt.

Check hieronder nog een afbeelding van de nieuwe voetbalshirts van Syrië, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Al Soma, Al Khatib, Alma, Khribin, Al Salih, Mardikian, Maowas en andere sterspelers. Het nieuwe Syrië tenue kan je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie om de club mee aan te moedigen? Bestel deze exclusief in deze winkel!