5 januari 2017

Suning op Inter Milan trainingskleding vanaf 2017-2018

Inter Milan krijgt vanaf 2017-2018 ook het logo van een sponsor op de trainingskleding. Suning Holdings, het Chinese bedrijf dat voor 69% aandeelhouder is van de club, komt vanaf per direct als sponsor op de trainingskleding zoals het trainingspak en trainingsshirt van Inter te staan. Bovendien krijgt het trainingscomplex van Inter Milan de naam van de eigenaar. Hieronder bespreken we de details van het contract tussen beide partijen en hebben we zowel een reactie van de de kant van Suning als van Internazionale. Uiteraard geven we ook nog aan waar je de Inter Milan trainingskleding exclusief kan kopen!

Suning wordt niet alleen naamgever van het trainingscomplex van het eerste elftal, maar ook van de jeugd afdeling. Het grote trainingscomplex van Inter Milan heeft vanaf nu ''The Suning Training Centre in memory of Angelo Moratti'' en het trainingscomplex voor de jeugd heet vanaf nu ''The Suning Training Centre in memory of Giancinto Facchetti'', verwijzend naar de twee voormalige eigenaren van de club. Daarnaast komt Suning zowel op de trainingskleding van het eerste elftal van de club te staan als op de trainingskleding van de jeugd. Eerder stond het logo van hoofdsponsor Pirelli op de trainingspakken en trainingsshirts van de club. Dit logo wordt per direct vervangen door het logo van Suning. Dit geldt dus alleen voor de trainingskleding. Op de tenues blijft Pirelli voorlopig als hoofdsponsor staan. Vorig jaar werd het contract met Pirelli tot 2019 verlengd.

Suning -inter -deal

Uiteraard geven Suning en Inter Milan nog een reactie op deze deal: ''Als één van de meest populaire buitenlandse club in China, zorgt dit partnership met Inter ervoor dat onze merk nog beter herkend wordt in China en andere strategische markten in Azië'.'' Sun Weimin, vice voorzitter van de Sunning Commerce Group, gaat verder: ''Het helpt ons bovendien om het Suning.com merk in Europa neer te zetten en we kijken er naar uit dit samen met Inter in de toekomst te doen.''

Ook Michael Gandler van Inter Milan is verheugd met de deal: ''Dit partnership is een belangrijke stap voor Inter, omdat we op deze manier de waarde van onze activa blijven versterken. Door dit partnership kan Suning nog meer kansen qua branding benutten, krijgt het meer media aandacht en een grote fanbase door het bereik van het digitale en media platform van Inter. We verwachten ook grote ontwikkeling op andere gebieden met Suning zoals e-commerce, retail en media.'' Tot zover de reacties van beide partijen.

Wij zijn vooral benieuwd hoe de Inter Milan trainingskleding voor 2017-2018 eruit gaat zien met het logo van de grote Chinese retailer SUNING.com. Check ook het nieuwe Inter Milan trainingsshirt en trainingspak voor 2017.

Scoor de nieuwste Inter trainingskleding in deze officiële SHOP!

Inter -suning -training -wear -2017-2018