2 januari 2017

Inter Milan presentatiepak 2017

De spelers van Inter Milan zullen vanaf nu een geheel nieuw trainingspak dragen in de aanloop naar de resterende wedstrijden van 2016-2017. Afgelopen week hebben Nike en de Italiaanse club namelijk een nieuw presentatiepak gepresenteerd. Dit betreft het trainingspak waarin de spelers te zien zijn tijdens het verblijf in het hotel en tijdens het reizen naar de wedstrijden, maar ook na afloop van de wedstrijden van de club, wanneer de spelers de pers te woord staan. Dit pak wordt alleen gedragen van januari 2017 tot mei 2017. Medio mei/juni wordt de nieuwe collectie tenues en trainingskleding voor 2017-2018 gelanceerd door de club en Nike. We bespreken hieronder het design van het nieuwe trainingspak en geven bovendien aan waar je deze kan kopen.

Licht blauw Inter Milan trainingspak 2017

Het nieuwe presentatiepak van Inter Milan voor 2017 bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Dit pak wordt door Nike overigens het warming-up trainingspak genoemd. Het trainingsjack van het pak is geheel licht blauw. Deze kleur wordt door Nike ''light photo blue'' genoemd. Verder is het jack uitgerust met grijze accenten (door Nike ''squadron blue'' genoemd). Deze accenten komen terug in de strip over de mouwen en schouders en in de swoosh van Nike op de rechter borst. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 1998 al de tenues en trainingskleding van de club en zal dit nog zeker tot 2018 blijven doen. Op de andere borst prijkt het logo van de club, inclusief een gouden omranding. Verder bevat het trainingsjack een hoge hals met een rits en is het jack uitgerust met zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen. Daarnaast is het presentatiejack uitgerust met twee zakken. De trainingsbroek van het nieuwe pak heeft dezelfde kleur als de swoosh van Nike en is daarom licht grijs. De strip aan de zijkanten van de trainingsbroek heeft ook deze kleur en ook de trainingsbroek bevat twee zakken. Bovendien zijn de logo's van de club en Nike vertegenwoordigd op de trainingsbroek. De onderkant van de trainingsbroek bevat een rits, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen.

Het nieuwe trainingspak van Inter bestaat voor 100% uit een woven polyester en is ook uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, waardoor spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe trainingspak dat vanaf nu gedragen zal worden door spelers als Icardi, Joao Mario, Candreva, Nagatomo, Banega, Martins, Perisic en andere sterspelers. Inter en Nike lanceerden ook een geheel nieuw trainingsshirt.

Inter Milan trainingspak kopen

Het nieuwe licht blauwe Inter Milan trainingspak voor 2017 kan je per direct kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het presentatiepak voor kinderen is € 99,95 en voor volwassenen € 119,95. Wil je andere Inter Milan producten kopen zoals voetbalshirts, tenues en andere trainingskleding of t-shirts? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe Inter trainingspak nu in deze OFFICIËLE SHOP!

Inter -milan -presentatiepak -2017