2 januari 2017

Inter Milan trainingsshirt 2017

Nike heeft een nieuw trainingsshirt van Inter Milan gelanceerd. Dit nieuwe trainingsshirt wordt door Internazionale gedragen tijdens de trainingen gedurende de tweede seizoenshelft van 2016-2017. Het nieuwe trainingsshirt zal dus alleen gedragen worden tijdens de trainingen van januari 2017 tot mei 2017. Medio juni worden de nieuwe tenues en nieuwe trainingskleding voor het seizoen 2017-2018 officieel gelanceerd door Nike en de Italiaanse club, waar trainer Stefano Pioli momenteel aan het roer staat. We bespreken het design van het nieuwe shirt hieronder.

Licht blauw Inter Milan training shirt en tenue 2017

Het nieuwe Inter Milan trainingsshirt voor 2017 heeft een helder design en is gebaseerd op het standaard template dat Nike gebruikt voor de trainingsshirts van 2016-2017. Het shirt is licht blauw. Deze kleur wordt door Nike ''photo blue'' genoemd en bevat verder grijze accenten. De kleur grijs wordt door Nike aangegeven als ''wolf grey.'' Deze accenten komen terug in de strip over de mouwen en schouders en in de swoosh van Nike op de rechter borst. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 1998 kledingsponsor van de club en zal nog in ieder geval tot 2018 de tenues en trainingskleding van de club blijven verzorgen. Op de linker borst prijkt het logo van de club met daaromheen een gouden omranding. Verder heeft het shirt een crew neck, welke dezelfde kleur heeft als het shirt. Het nieuwe Inter Milan trainingstenue kan worden gecompleteerd door een speciaal trainingsbroekje. Dit short is donker grijs met aan de zijkanten een lichter grijze strip. Ook bevat dit short de logo's van de club en Nike.

De nieuwe Inter Milan trainingsshirts voor 2017 zijn uitgerust met de Dry Fit technology van Nike. Dit systeem zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het shirt en tenue dat vanaf nu tijdens de trainingen van Internazionale gedragen wordt door sterren als Gabriël Barbosa Almeida, Icardi, Joao Mario, Candreva, Nagatomo, Banega, Martins, Perisic en andere sterren. Check ook het nieuwe Inter Milan trainingspak voor 2017!

Inter Milan trainingsshirt kopen

Het nieuwe, licht blauwe Inter Milan trainingsshirt voor 2017 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 39,95 en voor volwassenen € 44,95. Wil je andere tenues, trainingskleding of t-shirts van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare Inter Milan producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Inclusief officiële bedrukking! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt nu in deze OFFICIËLE SHOP!

Inter -milan -training -shirt -2017