17 juli 2016

Steaua Boekarest uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Steaua Boekarest uitshirt voor 2016-2017 is dit weekend officieel gelanceerd door de club en Nike. In dit nieuwe shirt speelt de Roemeense club de uitwedstrijden in de Roeemense Liga gedurende 2015-2016. De club eindigde afgelopen seizoen als vijfde in de competitie, dus speelt daarom komend seizoen weer op het hoogste niveau. Nike is sinds 2002 kledingsponsor van de Roemeense club en is daarom komend seizoen ook weer verantwoordelijk voor het design van het shirt en tenue van de club. We bespreken het hieronder.

Steaua Boekarest uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Steaua Boekarest uitshirt voor 2016-2017 is gebaseerd op het shirt waarin de club de Europa Cup I won in 1986. Destrijds versloeg de Roemeense club Barcelona na strafschoppen in de finale in Sevilla. Na reguliere speelt eindigde deze wedstrijd in 0-0 en de Roemeense club won met 2-0 na strafschoppen. Het nieuwe shirt heeft vrijwel hetzelfde design als destijds en is overwegend wit met een kleine v-hals. De achterkant van de v-hals bevat een rode strip. Deze strip komt ook terug aan de zijkanten van het nieuwe uitshirt. Verder wordt het shirt gekenmerkt door het design van verticale blauwe strepen aan de onderkant van het voetbalshirt. De rechter borst bevat de swoosh van Nike in het rood en de andere borst bevat het nieuwe logo van de club. Dit logo werd vorig jaar uit nood geïntroduceerd, omdat het oude logo kenmerken bevatte van het logo van het Roemeense leger. Op het midden van het nieuwe Steaua Boekarest shirt prijkt het logo van City Insurance. Het nieuwe tenue van de Roemeense club wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe strip. Ook de kousen bevatten deze kleurencombinatie. Check hieronder een foto van het nieuwe shirt van Steaua Boekarest voor 2016-2017. De nieuwe tenues van de Roemenen zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Steaua Boekarest voetbalshirt kopen

Het nieuwe Steaua Boekarest voetbalshirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio juli/augustus kopen in de onderstaande shop. Het shirt heeft ongeveer een prijs van € 84,95 en kan je laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Directe levering!

Koop het nieuwe Steau Boekarest shirt binnenkort hier!

Steaua -boekarest -shirt -2016-2017