16 juli 2017

Steaua Boekarest thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Steaua Boekarest thuisshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe shirt speelt Steaua Boekarest de thuiswedstrijden in de Roemeense competitie en in Europa gedurende 2017-2018 in het Ghenceastadion of Arena Națională in Boekarest. Check hieronder alle informatie over het nieuwe thuistenue.

Het Steaua Boekarest thuisshirt wordt gekenmerkt door de rode, verticale banen over het shirt. Verder bevat het shirt ook blauwe accenten. Deze komen terug in de band achter de v-hals en in de strip aan de zijkanten van het shirt. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt ook voor ventilatie. De rechter borst is uitgerust met het logo van Nike. De andere borst bevat het logo van de club. Boven het logo van FCSB prijken twee sterren. Deze twee sterren verwijzen naar de 26 kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er in Roemenië een ster aan het logo worden toegevoegd. Het thuistenue van Steaua wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe strip. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Nike. De kousen hebben ook een combinatie van rood en blauw.

Zoals alle tenues van Nike zijn deze tenues ook uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Alibec, Gnohere, Pintilii, Enache, Teixeira en andere spelers.

Het nieuwe Steaua Boekarest shirt voor 2017-2018 kan je vanaf medio augustus kopen in de onderstaande online winkel. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 en kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het FCSB shirt in deze SHOP!