20 mei 2011

Stade Rennes thuisshirt 2011/2012

Het nieuwe thuisshirt van Stade Rennes voor het seizoen 2011/2012 is officieel door de club bekend gemaakt. Het rode shirt van Stade Rennes wordt gekenmerkt door een brede zwarte diagonale baan, welke van de linkerschouder naar de onderkant van het shirt loopt. Deze baan wordt onderbroken door het hoofdsponsor Samsic, welke op het midden van het shirt staat. Het shirt heeft een zwarte V-hals. Ook de onderkant van de mouwen van het Stade Rennes thuisshirt zijn zwart. Op het midden van de borst staat het logo van Puma, evenals op beide mouwen. In de zwarte baan ter hoogte van de linkerborst staat het logo van Stade Rennes, omrand met een gouden lijn.

Het broekje dat bij het Stade Rennes tenue hoort, is zwart en bevat zowel het logo van Puma als van Stade Rennes op beide pijpen. De kousen zijn eveneens zwart.

Check hieronder de foto's van de huidige subtopper in de Franse Ligue 1. Stade Rennes werkt zijn thuiswedstrijden af in het Stade de la Route de Lorient. De nieuwe Stade Rennes voetbalshirts zijn vanaf nu beschikbaar in de voetbalshop van Subside Sports.

 

Koop het hier!