Clermont Foot voetbalshirts 2021-2022

De Franse promovendus Clermont Foot heeft in samenwerking met kledingsponsor Patrick afgelopen week de nieuwe Clermont Foot voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt Clermont Foot de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden in 2021-2022. Clermont Foot eindigde afgelopen seizoen als tweede in Ligue 2 en promoveerde daardoor voor het eerst in de historie naar het hoogste niveau van Frankrijk.

Clermont Foot thuisshirt 2021-2022

Het Clermont Foot thuisshirt 2021-2922 is overwegend rood met op de schouders een blauw vlak. Beide kleuren worden gescheiden door een design van diagonale rode en blauwe lijnen. De mouwen van het Clermont Foot thuisshirt 2021-2022 zijn ook volledig blauw en verder bevat het tenue een toelopende v-hals in het blauw/wit. De band aan de onderkant van de mouwen is ook rood. Verder bevat de voorkant van het tenue een print van de Gallische koning Vercingetorix, die werd geboren in de buurt van Clermont Ferrand. Het logo van Patrick staat op de rechterborst en de mouwen en de linkerborst bevat het logo van de club. Op het midden van de tenues staan de logo's van Crédit Mutuel en Cerlmont Ferrand. Net onder de hals staat het logo van een andere sponsor: ''Puy-de-dome Le Department.'' In de nek op de achterzijde van het tenue is de leus van de club verwerkt: ''Plus Grand, Plus Fort!'' Daaronder prijkt het wapen van Auvergne. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met rode details.

Clermont Foot uitshirt en 3e shirt 2021-2022

Het Clermont Foot uitshirt 2021-2022 is wit met ook weer blauwe en rode accenten. De toelopende v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn rood/blauw. Verder bevat het uittenue een blauwe en rode band over de borst. De onderkant van het tenue bevat ook weer een graphic van Vercingetorix. In de nek van het uittenue zijn ook weer de leus van de club en de vlag van Auvergne verwerkt. De logo's van alle sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het voetbalbroekje en de kousen van het uittenue zijn ook wit. Clermont Foot heeft ook een 3e shirt of alternatief uitshirt. Dit voetbalshirt is volledig zwart met fel rode accenten in de v-hals, de band aan de onderkant van de mouwen en de taping aan de zijkanten van het tenue. Bovendien zijn alle logo's op het derde tenue fel rood. Het 3e shirt bevat ook een all-over print van de kaart van de stad. Het derde tenue bevat verder dezelfde details als het thuisshirt en uitshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en kousen met fel rode details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Clermont Foot voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Bayo, Allevinah, Arial Mendy, Gomis, Dossou, Berthomier en nog meer spelers. De nieuwe Clermont Foot voetbalshirts 2021-2022 kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van de Franse club. Ben je op zoek naar andere Ligue 1 voetbalshirts? Check het dan in deze winkel! 

Clermont Foot thuisshirt 2021-2022

Clermont Foot uitshirt 2021-2022

Clermont Foot 3e shirt 2021-2022